Παγκόσμιο Κύπελλο 2010: Αργεντινή-Γερμανία 0-4

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.7.10

Σαρωτική πρόκριση πήραν οι Γερμανοί απέναντι στους Αργεντίνους τους οποίους υποχρέωσαν σε βαριά ήττα με τέσσερα γκολ διαφορά. Με έξυπνη τακτική και εξουδετερώνοντας την επιθετική γραμμή των Αργεντίνων οι Γερμανοί πήραν τον χώρο του κέντρου και έκαναν την πρόκριση στην τετράδα μια εύκολη υπόθεση. Ο χορός των γκολ ξεκίνησε μόλις στο 3' όταν ο Τόμας Μίλερ εκμεταλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας των Αργεντίνων και πέτυχε το γρηγορότερο γκολ στην διοργάνωση. Στην συνέχεια οι Αργεντίνοι προσπάθησαν να πετύχουν κάτι καλύτερο όμως ο Νοϊερ έλεγε όχι στις προσπάθειες των Μέσσι, Ιγκουαϊν, Ντι Μαρία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αργεντινή προσπάθησε να πιέσει περισσότερο και μένοντας μόνιμα στην επίθεση, όμως τα "πάντσερ" χτύπησαν στην κόντρα. Το δεύτερο γκολ των Γερμανών σημείωσε ο Κλόζε στο 68', όταν δέχθηκε πάσα από τον Ποντόλσκι στο ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 74' ο Μπάστιαν Σβαϊνσταϊγκερ με μια εντυπωσιακή προσπάθεια από τα δεξιά έδωσε πάσα στον Άρνε Φρίντριχ που με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0 ενώ ο θρίαμβος των Γερμανών ολοκληρώθηκε με τον Κλόζε στο 89, ο οποίος έφτασε πλέον τα 14 γκολ σε παγκόσμιο κύπελλο φτάνοντας τον Γκέρτ Μίλερ, ενώ απέχει ένα μόλις γκολ από τον Ρονάλντο που βρίσκεται στην κορυφή.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Οταμέντι (70' Παστόρε), Ντεμιτσέλις, Μπουρντίσο, Χέινσε, Μαστσεράνο, Μάξι Ροντρίγκες, Ντι Μαρία (75' Αγκουέρο), Μέσι, Τέβες, Ντι Μαρία.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαμ, Φρίντριχ, Μέρτεσακερ, Ζερόμ Μπόατενγκ (72' Μάρσελ Γιάνσεν),
Κεντίρα (77' Κρόος), Σβάινσταϊγκερ, Εζίλ, Τόμας Μίλερ (84' Τροχόβσκι), Ποντόλσκι, Κλόζε.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ