Παγκόσμιο Κύπελλο 2010: Ολλανδία-Βραζιλία 2-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.7.10

Εντυπωσιακή ανατροπή έκαναν οι Ολλανδοί που νίκησαν με 2-1 την Βραζιλία και προκρίθηκαν στους 4 του παγκοσμίου κυπέλλου. Οι Βραζιλιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 10' με τον Ρομπίνιο και πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαν ευκαιρία να διπλασιάσουν το σκορ. Στην επανάληψη οι Ολλανδοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρρήσουν με ένα αυτογκόλ που πέτυχε ο Φίλιπε Μέλο στο 53'. Σναϊντερ και Ρόμπεν άλλαξαν την μπάλα έπειτα από φάουλ που είχαν κερδίσει οι "Οράνιε" με τον Σναϊντερ να κάνει σέντρα με τα αριστερό και την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Μέλο και να καταλλήγει στα δίχτυα του Ζούλιο Σέζαρ. Οι Ολλανδοί κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο 68' όταν έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ρόμπεν, ο Καϊτ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Σναϊντερ με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1. Το έργο των Βραζιλιάνων έγινε πολύ δύσκολο έπειτα από την αποβολή του Μέλο στο 73'. Στην συνέχεια οι Βραζιλιάνοι βγήκαν στην αντεπίθεση προσπαθώντας να πετύχουν το γκολ της ισοφάρρισης όμως οι Ολλανδοί θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ , Φαν ντερ Βίελ, Χέιτινγκα, Όοϊερ, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Κάιτ, Φαν Πέρσι (86' Χούντελααρ).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Ζουάν, Μπάστος (62' Ζιλμπέρτο Μέλο), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φελίπε Μέλο, Ντάνι Αλβες, Κακά, Ρομπίνιο, Λουΐς Φαμπιάνο (77 Νιλμάρ).



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ