Μια ανάσα από Ριέρα-πλησιάζει και ο Σένα.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.7.10

Το ραντεβού με τον μάνατζερ του Ριέρα απομένει για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους. Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με την Λίβερπουλ η οποία έδωσε το οκ για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του ποδοσφαιριστή αξιώνει συμβόλαιο 2.2εκάτ. ευρώ με τους Πειραιώτες να προσφέρουν 1.8 συν μπόνους ενώ υπάρχουν φήμες πως υπήρχε συνομιλία του ποδοσφαιριστή με τον Έβαλτ Λίνεν. Από την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντς οτί δεν υπάρχει συμφωνία καθώς υπάρχουν διαπραγματεύσεις, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως οι δυο πλευρές θα τα βρουν.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Μάρκος Σένα, κυκλοφορούν φήμες πως ο ποδοσφαιριστής έχει μειώσει τις απαιτήσεις του ενώ οι ερυθρόλευκοι του προσφέρουν ένα πάγιο συμβόλαιο 1.4εκάτ ευρώ το χρόνο το οποίο με μπόνους θα φτάσει τα 1.6. Σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις και με τις δυο πλευρές όπου κατά τα φαινόμενα υπάρχει μεν μια διαφορά της τάξης των 400.000χιλ ευρώ, αλλά ενδέχεται να βρεθεί η χρυσή τομή.
Παράλληλα με την υπόθεση του Σένα, οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια πρώτη επαφή με την Νανσί για την μεταγραφή του Εντιαγιέ. Οι αρχικές απαιτήσεις της Γαλλικής ομάδας ήταν της τάξης των 4εκάτ. ευρώ ενώ οι Πειραιώτες προσφέρουν μέχρι 2εκάτ. ευρώ.
Τέλος σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 23 χρόνο Βραζιλιάνο επιθετικό Έντερ της Έμπολι ο οποίος πέρυσι πέτυχε 27γκολ σε 40 αγώνες. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που παίζει από την αριστερή πλευρά ως δεύτερος επιθετικός και εξτρέμ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ