Δυσκολεύει του Γκαλάς

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.7.10

Μόνο θετικά δεν είναι τα μυνήματα από την πλευρά του Γκαλάς και παρά την φημολογούμενη βελτιωμένη προσφορά που κατατέθηκε εχθές υπάρχει στασιμότητα στο θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν υποχωρεί σε ότι αφορά τις πάγιες απολαβές που φτάνουν τα 2.3εκάτ. ευρώ την στιγμή που οι "πράσινοι" προσφέρουν 1.5εκάτ. ευρώ μαζί με μπόνους που φτάνουν τα 2εκάτ. Πέραν αυτού η πλευρά του ποδοσφαιριστή αξιώνει πρίμ υπογραφής 800.000ευρώ κάτι που σημαίνει πως μαζί με το πάγιο συμβόλαιο και τα μπόνους ο Γκαλάς θα κοστίσει στους "πράσινους" περισσότερα από 3.5εκάτ ευρώ τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του. Συν τοις άλλοις, σύμφωνα με δημοσίευμα της Γαλλικής ιστοσελίδας 365.fr η Παρί Σ.Ζ παρά τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών για την υπογραφή του Γκαλάς (σ.σ. λόγο των γνωστών επισοδείων που συνέβησαν στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ν. Αφρικής) προτίθεται να προσφέρει συμβόλαιο 2εκάτ. ευρώ ως πάγιες απολαβές στον ποδοσφαιριστή καθώς χαίρει μεγάλης εκτίμησης του προπονητή των Παριζιάνων.
Δύσκολα θα προχωρήσει παρά τα φημολογούμενα και η περίπτωση του Κρίς. Ο 33χρόνος στόπερ που ανήκει στο δυναμικό της Λυών, μπορεί να μην τα έχει συμφωνήσει ακόμα για την επέκταση του συμβολαίου του (ζητά διετές ενώ η Λυών προσφέρει μονοετή επέκταση έως το 2012) όμως αποτελεί βασικό στέλεχος και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος. Εάν και εφόσον η Λυών αποφασίσει να τον πουλήσει, λογικά δεν θα αξιώσει αρκετά χρήματα όμως ο ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή αμοίβεται με 3.5εκάτ το χρόνο και δύσκολα θα πέσει κάτω από τα επίπεδα του...Γκαλάς.
Προς το παρών οι "πράσινοι" δεν δείχνουν βιασύνη στο θέμα του κεντρικού αμυντικού και αυτό γιατί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους ξεκινούν σε ένα μήνα περίπου με την έναρξη του πρωταθλήματος. Τηρούν στάση αναμονής για να δουν πως θα εξελιχθούν οι δυο υποθέσεις, τσεκάρουν και άλλους ποδοσφαιριστές όπως του Κολομβιανού Νέλσον Ρίβας, ο Πορτογάλλος Ντα Κοστα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρων για τον Σωτήρη Κυργιάκο από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Χόγκσον.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, εντώς τον επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιώργου Ιωαννίδη που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, ενώ εχθές ο Ντάνι Φερνάντεζ αποκτήθηκε από την Μπόχουμ υπό την μορφή δανεισμού δίχως ωστόσο να έχει οριστεί οψιόν αγοράς.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ