Το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.7.10





























Αρκετά ονόματα περιλαμβάνει η ατζέντα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο οποίος είχε προχθές συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πλήροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.
Για την θέση του αμυντικού χαφ, έχει προταθεί ο Νταβίντ Μέντεζ της ΑΖ Αλκμάαρ ο οποίος παραχωρείται με 2εκάτ ευρώ. Φήμες θέλουν τους ερυθρολεύκους να ασχολούνται και με τον Μούσα Ντεμπελέ και προσπαθούν να πάρουν πακέτο τους δυο ποδοσφαιριστές όμως το κόστος αναμένεται να ξεπεράσει τα 6εκάτ. ευρώ.
Στην θέση του επιτελικού χαφ, ο Άριελ Ιμπαγάσα είναι ένα από τα φαβορί για να αναλάβουν την θέση, ενώ θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ τον οποίο οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ως ιδανικό παρτενέρ για τον Ντουντού. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο Ιρανός κεντρικός χαφ Νεκούναμ της Οσασούνα ενώ από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο μάνατζερ του Μαρέσκα, έχει προτείνει ανταλλαγή με τον Άπια της Μπολόνια.
Για την θέση του αρ. χαφ φαβορί θεωρείται ο Νενέ, παίκτη για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται από το 2007. Αγκάθι σε αυτή την περίπτωση φαίνονται οι απαιτήσεις της Μονακό που ξεπερνούν τα 4εκάτ ευρώ με τον παίκτη να αξιώνει περίπου 1.8εκάτ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Εναλλακτική λύση για την θέση του αρ. χαφ αποτελεί ο Άλμπιν, 0 23χρόνος Ουρουγουάνος της Χετάφε ενώ σε ότι αφορά την θέση του δεξιού χαφ, ο Μάουρο Καμορανέζι και ο Ντένις Ρόμενταλ είναι τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών. Βέβαια η άποψη του Λίνεν είναι ότι ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να καλύψει με επάρκεια την θέση συνεπώς η θέση του δεξιού χαφ δεν είναι θέμα άμεσης προτεραιότητας καθώς με την παρουσία Μιραλάς, Ζαϊρι η θέση μπορεί να καλυφθεί ενώ σε περίπτωση που παραμείνει ο υπό δοκιμήν Μπάμποβιτς η περίπτωση του οποίου θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ξένων ποδοσφαιριστών καθότι δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, οι ερυθρόλευκοι θα είναι παραπάνω από πλήρεις σε αυτή τη θέση.
Σε ότι αφορά τον κεντρικό αμυντικό, ο Παπάζογλου του Πανσεραϊκού θεωρείται αρκετά καλή περίπτωση και αναμένεται να υπάρχει εκ νέου επαφή των δυο πλευρών για να γεφυρωθεί το χάσμα. Εχθές κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει την Μπολόνια να ενδιαφέρεται για τον Βασίλη Τοροσίδη προσφέροντας 5εκάτ. ευρώ και τον Βαγγέλη Μόρα. Σε περίπτωση που ο Τοροσίδης αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του είναι ο 25χρόνος Σέρβος Πάβλε Νίνκοφ.
Τέλος στο ρεπορτάζ φιγουράρει και η απίθανη περίπτωση του Ροναλντίνιο, ωστώσω πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς τόσο γιατί η Μίλαν αξιώνει αρκετά χρήματα για την απόκτηση του-πρόσφατα απέρριψε πρόταση των Λος Άντζελες Γκάλαξι που έφτανε τα 6εκάτ. ευρώ-όσο και γιατί οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ξεπερνούν τα 10εκάτ. ευρώ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ