Έτοιμο το Plan-B για τον Ολυμπιακό

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.12.09

Την απόφαση του Δ.Σ. της Μαρσεϊγ για την περίπτωση του Μπεν Αρφά περιμένουν οι ερυθρόλευκοι, τις ίδιες ώρες που φήμες τους θέλουν να ασχολούνται και με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε περίπτωση που δεν υπάρχει αίσιο τέλος στην υπόθεση του 22χρόνου Γάλλο-Τυνήσιου άσσου.
Σαφώς η περίπτωση του Χατέμ Μπέν Αρφά, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας του ερυθρόλευκου ρεπορτάζ όμως φαίνεται πως υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο. Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται να είναι ο 21χρόνος Κέβιν Μονέ Πακέ, ο οποίος πρωτάθηκε από τον Ρομέν Αργυρούδη και αγωνίζεται στην Γαλλική Λάνς. Είναι διεθνής με την ομάδα νέων της Εθνικής Γαλλίας, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε 15 αγώνες και έχει σημειώσει 2 γκόλ. Αντίστοιχα στο περσινό πρωτάθλημα σε 35 αγώνες σημείωσε 7 γκόλ.
Στην μεταγραφολογία που επικρατεί έχουν προστεθεί ονόματα από το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος των ερυθρολεύκων αναμένεται να ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα με προορισμό την Ιταλία ενώ δεν αποκλείτε να υπάρχει και αναθέρμανση του ενδιαφέροντος με ποιο πρόσφατες περιπτώσεις όπου του Ούγκο της Σάο Πάολο, του Σουαζό, του Έλτον Μπραντάο όπου Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα θέλουν τους ερυθρόλευκους να έχουν κάνει πρόταση στο 24χρόνο επιθετικό.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Τρεζόρ Μπουτού, ο παίκτης αναμένεται να δοκιμαστεί από τους ερυθρόλευκους όμως η απόκτηση του κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι και αυτό γιατί τόσο αγωνίζεται στην θέση του Λούα-Λούα-ο οποίος πιθανότατα θα υπογράψει συμβόλαιο 1 1/2 χρόνου, αλλά και γιατί δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Πιθανότατα οι ερυθρόλευκοι σε περίπτωση που χαλάσει του Μπεν Αρφά, θα θέλουν να έχουν εναλλακτικές λύσεις.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ