Τελικός Παγκ. Κυπ. 2010: Ολλανδία-Ισπανία 0-0(0-1παρ)

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.7.10

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία είναι από εθχές το βράδυ και πρωταθλήτρια κόσμου. Στον τελικό της 11ης Ιουλίου στο "Σόκερ Σίτυ" οι "φούριας ρόχας" στέφθηκαν πρωταθλητές κόσμου με το γκόλ που πέτυχε ο Ινιέστα στο 116'.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παίζουν κλειστά και με τους Ολλανδούς να κάνουν πολλά φάουλ στα όρια του αντιαθλητικού. Μοιραίος παίκτης για τους Ολλανδούς ήταν ο Ρόμπεν ο οποίος έχασε 2 τετ α τετ που θα μπορούσαν να φέρουν τους "Οράνιε" μπροστά στο σκορ. Η Ισπανία μπορούσε και αυτή να καθαρίσει νωρίτερα το ματς χάνωντας δυο ευκαιρίες, με τον Βίγια στο 70 και τον Ράμος στο 77. Κακό ματς με λίγες φάσεις και πολλά φάουλ είχαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ στην παράταση η ομάδα του Μπερτ φαν Μάρβαϊκ έμεινε με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή του Τζον Χείτιγκα στο 109', επτά λεπτά αργότερα έπειτα από σέντρα του Τόρες και κόψιμο του Φαν ντε Βαάρτ, η μπάλα έφτασε στον Φάμπρεγκας ο οποίος έβγαλε ασσίστ στον Ινιέστα και ο μέσος της Μπαρτσελόνα με δυνατό σουτ νίκησε τον Στεκέλεμπουργκ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βίελ, Ματάισεν, Χέιτινγκα, Φαν Μπρόνκχορστ (105' Μπράαφχαϊντ), Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ (99' Φαν ντερ Φάαρτ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Κάιτ (71' Έλια), Φαν Πέρσι.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πουγιόλ, Πικέ, Καπντεβίλα, Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο (87' Φάμπρεγκας), Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (60' Χεσούς Νάβας), Βίγια (106' Τόρες).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ