Ψάχνεται για τρεις άσσους

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.7.07

Έπειτα από την ενδεχόμενη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ του Ντόνετσκ για την μεταγραφή του Νέρι Καστίγιο στην Ουκρανική ομάδα, το ταμείο των πρωταθλητών Ελλάδας θα γεμίσει με ρευστό, ήτοι 15-16εκάτ ευρώ που του επιτρέπει να κινηθεί πιο άνετα στην μεταγραφική αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες ο Ίλια Ίβιτς είχε αρκετές συνομιλίες με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Τάκη Λεμονή αλλά και με τους Πέτρο Κόκκαλη και Τάκη Χρυσικόπουλο όπου έγινε κουβέντα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Η επιθυμία τόσο του τεχνικού διευθυντή και προπάντων του προπονητή του Ολυμπιακού είναι να αποκτηθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ειδικά με την αποχώρηση του Καστίγιο ανατρέπονται άρδην τα πλάνα του Τάκη Λεμονή για την επίθεση και θα πρέπει να θεωρείτε βέβαιη η απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν εγκαταλείπετε η προσπάθεια για απόκτηση ενός αριστερού χαφ και ενδεχομένος ενός κεντρικού αμυντικού από την στιγμή που υπάρχει εμπλοκή με την έκδοση Βουλγαρικού διαβατηρίου στον Βάντσε Σίκοφ, ο οποίος αναμένεται να δωθεί δανεικός με πιθανότερο προορισμό τον Λεβαδιακό.
Αν και δεν έχουν βγει στο προσκήνιο ονόματα παικτών με τα οποία πρόκειται να ασχοληθεί ο Ίβιτς, σύμφωνα με προηγούμενα ρεπορτάζ αναμένεται να υπάρξει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Γιόναθαν Μποτινέλι της Σαν Λορέντζο ή τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι γιαν την θέση του κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα με άφιξη διοικητικού στελέχους της Αργεντίνικης ομάδας για τακτοποίηση εκρεμοτήτων για την μεταγραφή του Λεντέσμα, αναμένεται να υπάρχουν συζητήσεις για την απόκτηση του Μποτινέλι, ο οποίος διαθέτει Ιταλικό διαβατήριο. Όσον αφορά για την περίπτωση του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, η μεταγραφή του είχε τεθεί στο περιθώριο από την στιγμή που οι απαιτήσεις της Ντεπορτίβο ήταν αρκετά υψηλές όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει επαναπροσέγγιση των πρωταθλητών Ελλάδας από την στιγμή που υπάρχει ρευστό στα ταμεία.
Για την περίπτωση του αριστερού Χαφ, τα δυο ονόματα που φαίνεται να εξετάζει ο Ίλια Ίβιτς είναι αυτό του Γεβγένι Λεβτσένκο της Γκρόνικεν με τον οποίο υπήρξε μια βολιδοσκόπηση των απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή και της ομάδας του, όμως ο διακαής πόθος του Ίλια Ίβιτς φαίνεται να είναι ο Χαβιέρ Αρτσούμπι της Λανούς. Αν και τις προηγούμενες μέρες υπήρξε διάψευση από τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού καθώς η περίπτωση του είναι αρκετά ακριβή, με τα νέα δεδομένα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Τέλος όσον αφορά τον Αντι-Καστίγιο μια επιλογή που αναμένεται να εξετάσει ο Ολυμπιακός είναι αυτή του Μάρκους Μονταϊνι της Μπόκα Τζούνιορς, παίκτης για τον οποίο ο Ίβιτς τον έχει χαρακτηρίσει "δεξιοπόδαρο" Καστίγιο. Τα πάντα βέβαια θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τις επόμενες ήμερες όταν υπάρχει και επισημοποίηση της μεταγραφής του Καστίγιο στην Σαχτάρ όποτε και οι ερυθρόλευκοι έχοντας αρκετά ενισχυμένο μπάτζετ θα έχουν την δυνατότητα για να κινηθούν για την απόκτηση σπουδαίων ποδοσφαιριστών.

Ρεπορτάζ του Φιλικού με την Μαγιόρκα
Ισόπαλος 1-1 ήρθε ο Ολυμπιακός με την Μαγιόρκα με τους Μάρκο Νε, Ραούλ Μπράβο, Χρήστο Πατσατζόγλου και Λουτσιάνο Γκαλέτι να ξεχωρίζουν ενώ ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων Τάκης Λεμονής που δήλωσε:
"Ήταν ένα καλό και δυνατό τεστ. Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού είδα κάποια σημαντικά πράγματα. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου μού άρεσε πολύ ο τρόπος με τον οποίο μαρκάραμε στην αντίπαλη περιοχή. Παίξαμε επιθετικά. Πολλοί παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής. Είχαμε κάποιες απουσίες, όμως δείξαμε κάποια θετικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Αυτό που θέλω είναι να γίνει η σύνδεση των γραμμών. Είχαμε καλές στιγμές επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν πολύ πιο γρήγοροι". Σήμερα αναμένεται να κάνει τις τελευταίες προπονήσει επί Αυστριακού εδάφος ο Ολυμπιακός και αύριο το μεσημέρι η αποστολή των ερυθρόλευκων θα αναχωρήσει για την Ελλάδα.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ