Την φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φοράει ο Νέρι Καστίγιο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έπειτα από την συνάντηση που είχε με την διοίκηση των πρωταθλητών. Κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ομάδας, ο 23χρόνος άσσος δήλωσε: "«Ήρθα να μιλήσω με τον Ολυμπιακό. Μιλήσαμε για το πώς είναι η ομάδα και άλλα. Δεν μιλήσαμε για το αν θα μείνω στην ομάδα. Εγώ θα φύγω για να πάω στην Ουρουγουάη και θα έχουμε και πάλι συνάντηση σε μία εβδομάδα για να συζητήσουμε αυτό το θέμα»." Ο Καστίγιο στην συνέχεια των δηλώσεων του επιβεβαίωσε ότι συζήτησε για το μέλλον του με τους κ.κ. Πέτρο Κόκκαλη και Ίλια Ίβιτς και τόνισε πως αμφότερες οι πλευρές θέλουν το καλό του Ολυμπιακού αλλά και του ποδοσφαιριστή. Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 28 Ιουλίου όπου στον νεαρό επιθετικό θα προταθεί νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.
Στα υπόλοιπα θέματα επικαιρότητας που απασχολούν τον Ολυμπιακό, τα μυνήματα που αφορούν τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, κάθε άλλο παρά θετικά είναι καθώς ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να εμμένει στην απόφαση του και να παραμείνει στην Αργεντινή, ενώ για την θέση του αριστερού χαφ, εξετάζεται η περίπτωση του 27χρόνου Χάρι Κιούελ που προτάθηκε από γραφείο μάνατζερ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με την Λίβερπουλ, αλλά μπορεί να αποκτηθεί αν η Αγγλική ομάδα βάλει στο ταμείο της 2,5 εκάτ. ευρώ. Τέλος διαψεύδονται τα σενάρια για τον 23χρόνο Μποτινέλι και τον 25χρόνο Γκρασιάν καθώς φαίνεται ο Ίλια Ίβιτς εξετάζει άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που να ταιριάζουν περισσότερο στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας αλλά και που έχουν εμπειρία από την Ευρώπη. Με αυτά τα δεδομένα θεωρούμε σίγουρο πως ο Ίλια Ίβιτς θα εξετάσει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη, θα έχουν συμμετοχες σε αρκετά ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και θα θεωρούνται έτοιμοι ποδοσφαιριστές.
Το πρώτο του φιλικό επί Γερμανικού εδάφους δίνει σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός (19:00 ΝΕΤ) όπου θα αντιμετωπίσει την Ούντερχαχίνγκ ομάδα Γ εθνικής στην Γερμανία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης λεμονής θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και θα δοκιμάσει 2 διαφορετικές ενδεκάδες. Εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα είναι οι Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς και Ραούλ Μπράβο ενώ σε όλο το παιχνίδι αναμένεται να αγωνιστεί ο υπό δοκιμή 21χρόνος Ούγγρος Λάτκο που έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις. Ο παίκτης εφόσον ικανοποιήσει στα προσεχή φιλικά, θα αποκτηθεί και είτε θα δωθεί δανεικός σε ομάδα της Superleague είτε θα ενταχθεί στο φετινό ρόστερ, δίχως να καταλαμβάνει θέση ξένου, καθώς είναι κοινοτικός Β' Ζώνης. Τέλος από τους νέους παίκτες που έχουν αποκτηθεί, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν για ένα ημίχρονο τόσο τον Λιονέλ Νούνιεζ όσο και τον παλιό γνώριμο Παρασκευά Άντζα.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ