Έρχεται ο δεύτερος στόπερ...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.7.07

Έπειτα από την επερχόμενη μεταγραφή του Τζόσεφ Ενακαρχίρε, ο Παναθηναϊκος ετοιμάζει το επόμενο του μεταγραφικό χτύπημα πού σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για τον Βραζιλιάνο Ζελάο της Κορίνθιανς ενώ εξετάζεται η περίπτωση ενός κοινοτικού αμυντικού, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Ο Ζελάο είναι γεννημένος στις 12/11/1984, έχει ύψος 1,88μ. και βάρος 84 κιλά. Μέχρι στιγμής μετρά 14 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού είναι επιτακτική καθώς έπειτα από το κάταγμα που υπέστη ο Στέφανος Σιόντης και θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο μήνες, οι λύσεις του Χοσέ Πεσεϊρο περιορίζονται σημαντικά.

Όσον αφορά τον Τζόσεφ Ενακαρχίρε, ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ελβετία αλλά απέχει από τις προπονήσεις καθώς απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πράσινους και θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό την Λωζάνη (20:30 ΕΤ1) το οποίο είναι το τελευταίο που θα δώσει ο Παναθηναϊκος επί Ελβετικού εδάφους.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ