Λ(ουφό)λογίες

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.6.08


Αλο...αλό, πολύ δουλεύει το τηλέφωνο τελευταία ρε παιδιά. Από σούξου-μούξου άλλο τίποτε, αλλά από ουσία, μια από φασόλια. έπειτα από τόσα καλοκαίρια που σερβίρεται η ίδια σούπα, σας προκαλεί έκπληξη ή μήπως όχι;




Μιας και δεν έχουμε αγωνιστική δράση αυτό τον καιρό, και οι παίκτες βρίσκονται σε διακοπές, τα μόνα θέματα που παίζουν είναι φυσικά η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με την Σουηδία αλλά και τα διοικητικά των ομάδων. Mε την Εθνική θα ασχοληθούμε κατά την διάρκεια του Euro, στα δικά μας τώρα, οι ειδήσεις δεν είναι πολλές, αλλά φαγάκι υπάρχει.

Στον γαύρο, άπαντες περιμένουν την άφιξη του προπονητή και του προέδρου για να προχωρήσουν σε μεταγραφές. Επαφές έχουν γίνει σε διερευνητικό στάδιο όμως όποια πόρτα και αν χτυπήσει ο Νινί ακούγονται κάποια ποσά που προκαλούν δέος. Πως να πάει να πάρει τον Ντίογκο ο Σωκράτης με 10 μύρια, πλάκα κάνουμε τώρα. Αφήστε που αυτόν τον παίκτη τον είχε ζητήσει η Άρσεναλ και έφαγε πόρτα.

Έκπληξη προκαλεί στους οπαδούς του βάζελου, η σταδιακή πτώση του μεταγραφικού μπάτζετ. Από τις ακαθόριστες κουβέντες περί των 80εκάτ. ευρώ, το ποσό μειώθηκε στα 40, έπεσε στα μισά του μισού και θυμίζω πως πρέπει να πάρει και ένα κάρο παίκτες. Αφήστε που δεν δίνει 3εκάτ. για τον Μάτος, τον οποίο πέρισυ, ο Τασούλης και η παρέα του έλεγαν πως έχει αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό-σιγά μην έδινε τόσα λεφτά για έναν αμυντικό μέσο Ελληνική ομάδα και δη ο Βάζελος-ενώ τελειωμένη φαντάζει και η υπόθεση Ίβανσιτς. Θυμίζω ακόμα πως δεν έχει ανανεώσει ούτε ο Γκούμας....

Στην ΑΕΚ, τα ύδατα ήρθε να ταράξει ο φίλος του Γουϊνι δε πουφ, o Τίγκερ Μελισσανίδης που έταξε δια τηλεφώνου 70εκάτ. ευρώ για να αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ. Μάλιστα για να βάλει αυτά τα φράγκα ο Τίγκερ, θα πρέπει να βάλουν άλλα τόσα οι μέτοχοι της ΠΑΕ. Σαν γάτα όμως που είναι ο Ντεμίνιο, ζήτησε την πρόταση αυτή να δοθεί εγγράφως, όσο την είδατε εσείς άλλο τόσο την είδε ο Ντέμης.

Δεν ξέρω αν μπορεί να βάλει 70 εκάτ. ο Τίγκερ, ο τρόπος που προσέγγισε τον Νικολαϊδη ήταν δια του σούξου-μούξου. Έλα μου ντε που οι ομάδα δεν είναι σαν την πιτσιρίκα γκομενίτσα που θα την ρίξεις με τα λόγια...Ο απλός οπαδός δεν θα τα βάλει με τον ανακατωσούρα Τίγκερ, που στο παρελθόν είχε την ευκαιρία και τις τύχες της ομάδας αλλά την ξεπούλησε, με τον Ντέμη θα τα βάλει γιατί θεωρεί πως η ΑΕΚ παραμένει στάσιμη και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους άλλους δυο. Όταν λειπόν η κατάσταση γίνει πιεστική για τον Ντέμη, θα εμφανιστεί ο σωτήρας πάνω στο άσπρο άλογο.

Αρκετά καλή πρόταση ήταν αυτή του ΑΡΗ στον Μιχάλη Κωνσταντίνου, όμως ο Μιχαλιός ζητούσε τα διπλάσια από τα 400 που του έδιναν. Κάτι περιμένει ο Μιχάλης είναι σίγουρο, τώρα η ΑΕΚ είναι, ο Ηρακλής είναι, ο Πάοκ είναι, ο Αστέρας Τρίπολης είναι...θα σας γελάσω.

Πακέτο θέλει να φέρει τέσσερις παίκτες ο Βαλβέρδε και ήδη έχει αρχίσει το ψηστήρι. Ανάμεσα στα όσα συζητήθηκαν μεταξύ αυτού και του Χρυσικόπουλου που εκτελούσε εντολές του Σωκράτη, συμφωνήθηκε η απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών που είναι επιλογές του προπονητή. Ο Εθκέρο είναι πάρα πολύ κοντά, αν ρίξει τις απαιτήσεις του κατά 300χιλιάρικα, για τον Εντού το παλεύει ακόμα, ο Παβόν είναι σταντ μπάϊ, ενώ ο Μοϊσες είναι ακριβός, αλλά μια μεταγραφή που μπορεί να γίνει. Αν στραβώσει πάλι, ανηφορίζει προς τον Περαία ο Αργεντινός από την Αρκαδία.

Την επιστροφή του Κυριάκου, του Σείταρίδη, θέλει ο Ξιφομάχος με τον φαρμακοβιομήχανοι, αλλά ο Τζίγγερ θέτει βέτο. Και οι δυο παίκτες δεν έφυγαν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τα κασέ τους είναι υψηλότατα.

Προσωπική επιτυχία του νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Κώστα Αντωνίου είναι η συμφωνία με τον Ολλανδό Ντεν Κάτε. Αναμφίβολα πρόκειται για μια καλή επιλογή γιατί ο Ολλανδός δεν είναι τυχαίος, όμως σε σύγκριση με τα ονόματα που ακούστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες, είναι όπως και να το κάνουμε λιγότερο εντυπωσιακός. Ο Τασούλης και η παρέα του βέβαια, για ακόμα μια φορά έδωσαν ρεσιτάλ. Αν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου πεις, ότι προτιμήθηκε ο Ντεν Κάτε από τον Λάουντρουπ που τον ζητάνε οι μισές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν λόγο εμπειρίας, θα το περάσει για ανέκδοτο. Η αλήθεια που δεν λέγεται, είναι πως ο Δανός ζητούσε τα τριπλάσια από όσα έχει να λαμβάνει ο Ολλανδός, έτσι δεν είναι κύριε Τασούλη;

Θα του δώσω όμως και έναν credit του Τάσουλη. Ήταν ίσως ο μόνος που έλεγε πως το μπάτζετ δεν θα είναι τόσο μεγάλο όσο είχε γραφθεί στον τύπο.

Κωστάκη, με τον Κλεϊτον τι γίνεται; Ο γαύρος έπαψε να ενδιαφέρεται από τότε που έφυγε ο Ίβιτς, Ο Ντέμης σου έκανε δυο φορές την τιμή, αλλά δεν τα βρήκατε και στηρίζεσαι που; Στην Μπενφίκα ή μήπως στον Ξιφομάχο; Μπας και περιμένεις να εγκρίνει τον Βραζιλιάνο μέσο ο Ολλανδός;

Πολύ κοιτάζει στη χώρα του Καφέ ο Νινιάδης, πάρα πολύ σας λέω, αλλά είναι ακριβοί για το φετινό πορτοφόλι. Εκτός βέβαια αν πωληθεί ο Ντομί, ο Σέζαρ, ο Νούνιεζ και ο Λούα-Λούα...

ΤονΛύκο μην τον ξεγράφετε οριστικά, μπορεί η εισήγηση του Σεγκούρα να ήταν αρνητική, όμως ο Βαλβέρδε έχει πάρει τις πληροφορίες του για έναν καλό Αργεντίνο αμυντικό μέσο που έχει ο γαύρος. Εκτός αν δεν εννοούσαν τον Λεντέσμα, αλλά τον άλλο που έρχεται.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τη φυγή του Ίβιτς από τον γαύρο, όπως ακούγεται στην πιάτσα, ο Ήλια πέρα από τα καθήκοντα του σαν τεχνικός διευθυντής στον γαύρο, δούλευε και άλλες υποθέσεις τόσο για μεταγραφές ποδοσφαιριστών όσο και προπονητών (!). Προσεχώς θα έχουμε εξελίξεις.

Κινητικότητα υπάρχει και στον ΠΑΟΚ. Το όνομα του Ζέραλδ δεν είναι και λίγο. Μιλάμε για παίκτη που έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελώνα και είναι 29 ετών. Βέβαια αν έλεγαν πως ο δικέφαλος του Βορρά θα πάρει μόνο τον Αναστασάκο, θα είχαμε ζέστες. Του Ισπανού βέβαια η υπόθεση θα τρέξει από εβδομάδα, και εκεί είναι κάποιοι που κάθονται σε αναμένα κάρβουνα.

Με θεαματικό τρόπο θέλησε να αποχωρήσει από την προεδρία της Σούπερ Λίγκ ο Τζίγγερ. Τα έβαλε με την ΕΠΟ, τον Ολυμπιακό, μίλησε για αλλαζονία και αδιαφορία. Απλά θυμίζω πως την απουσία τους, ούυυυυυυυυλοι αυτοί που δεν έδωσαν το παρών, την είχαν προαναγγείλει προ 20ήμερου. Μάλλον δεν το είχε σημειώσει στο καρνέ του ο μεγαλομέτοχος των πρασίνων.

Μαθαίνω πως ο Πατέρας είναι έτοιμος να τρίξει τα δόντια στους παίκτες στην πρώτη ευκαιρία που κάνουν γκέλα. Βέβαια αν αντιμετωπίσει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σαν λιμενεργάτες μάλλον αυτός θα έχει το πρόβλημα...

Ο Ντίογκο αρέσει αλλά είναι ακριβός, με τον Άλεξ υπάρχει το εμπόδιο του Χοπενγουορθ που θέλει να βγάλει τα σπασμένα από την υπόθεση του Σέζαρ, Ο Κλάζνιτς θέλει, αλλά ο Θρύλος όχι. Η πλάκα είναι πως μερικοί παρακαλάνε να έρθει ο Σωκράτης με τον Βαλβέρδε για να βγει καμία είδηση. Η μεγαλύτερη όμως πλάκα είναι πως όσο κρυψίνους είναι ο Σωκράτης άλλο τόσο είναι και ο Ερνέστο, τις δουλειές και οι δυο, στα κρυφά τις κάνουν...
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ