Ταξίδι του Ίβιτς στην Μαδρίτη για τον Μπράβο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 10.7.07

Στην Μαρδίτη θα βρεθεί σήμερα ο Ίλια Ίβιτς για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ραούλ Μπράβο στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ζήτησε λίγα χρήματα παραπάνω για τον παίκτη του, προφανώς για δικό του λογαριασμό και όχι για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Η μικρή διαφορά που έχει προκύψει αναμένεται να καλυφθεί και έτσι ο σπουδαίος αμυντικός να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Αν η μεταγραφή δεν ολοκληρωθεί και προκύψουν νέα δεδομένα η εναλλακτική λύση είναι ο Γιόναθαν Μποτινέλι, της Σαν Λορέντζο τον οποίο έχει προτείνει ο Τσίπερλίπερ. Ο παίκτης ανήκει κατά 50% στη Σαν Λορένζο και κατά 50% εταιρεία μάνατζερς και η περίπτωση του εκτός από ενδιαφέρουσα είναι και πολύπλοκη.
Μια άλλη περίπτωση που φαίνεται να διατηρεί στην επικαιρότητα ο Ολυμπιακός, προφανώς για λόγους τακτικής είναι αυτή του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής στην εκπομπή "Champions Zone" στο συνδρομιτικό κανάλι αποκάλυψε το ενδιαφέρων των ερυθρολεύκων και την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό όμως η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς οι απαιτήσεις της Σεβίλλης είναι αρκετά υψηλές.
Όσον αφορά τον χαφ που αναζητεί ο Ολυμπιακός, έχουν ξεχωρίσει τα ονόματα του Αργεντίνου Μαριάνο Γκονζάλες που προτάθηκε από τον Πίνι Ζάχαβι, του Πορτογάλλου Ούγκο Βιάνα που ανήκει στην Βαλένθια καθώς και του Βραζιλιάνου Βάγκνερ Φερεϊρο της Κρουζεϊρο που προτάθηκε από τον Χένρικ Χόπενγουορθ, αλλά θεωρείτε η πλέον ακριβή περίπτωση καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε δωθεί δανεικός στην Αλ Ιτιχαντ με οψίον αγοράς 9εκάτ. ευρώ η οποία δεν κατατέθηκε από την αραβική ομάδα.
Επίσης ο Χόπενγουορθ πρότεινε τους επίσης Βραζιλιάνους Μάρκος Αουρέλιο, Ραφαέλ, Λουιζάο και Αλεξ ντα Σίλβα αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν έδειξαν ενδιαφέρων στην παρούσα φάση.
Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου καθώς φαίνονται να ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και εκτός απροόπτου ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ