Ο Μπράβο και οι άλλοι...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.7.07

Αίσιο τέλος είχε η μεταγραφή του Ραούλ Μπράβο από την Ρεάλ Μαδρίτης στον Ολυμπιακό. Ο 26χρόνος Ισπανός αμυντικός πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού αφού έπειτα από τις χθεσινές διαπραγματεύσεις του τεχνικού διευθυντή των ερυθρολεύκων Ίλια Ίβιτς με τον Ατζέντη του Ραούλ Μπράβο, ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Ο Ραούλ Μπράβο θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια με ετήσιες απολαβές 1,2εκάτ. ευρώ ενώ η Ρεάλ θα βάλει στο ταμείο της 2,3 εκάτ. ευρώ.
Όσον αφορά την περίπτωση του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, η Σεβίλλη απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού που πρόσφερε 1,5εκάτ. ευρώ για τον 32χρόνο αμυντικό. Μετά από την άρνηση της Ισπανικής ομάδας, ο Ολυμπιακός δήλωσε επίσημα ότι αποσύρεται από την συγγεκριμένη περίπτωση και εκτός απροόπτου θα εξετάσει άλλες περιπτώσεις. Μια από αυτές είναι του 23χρόνου Γιόναθαν Μποτινέλι της Σαν Λορέντζο αλλά η τιμή του αγγίζει τα 3εκάτ. ευρώ ποσό για το οποίο η Ιταλική Τζένοα δεν παραχώρησε στην Αργεντίνικη ομάδα και η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή δεν ολοκληρώθηκε.
Όσον αφορά το θέμα του επιτελικού μέσου, υπήρχαν εξελιξεις με τον Ίμπσον, τον οποίο η Πόρτο δέχεται να τον παραχωρήσει δανεικό όμως ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και προτιμά την επιστροφή του στην Βραζιλιά όπου έχει πρόταση από την Φλαμένγκο για να βρίσκεται κοντά στην σύζηγο του όταν εκείνη γεννήσει. Το θέμα του Ίμπσον αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες καθώς ο ποδοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2011, ενώ η πορτογαλική ομάδα προτιμάει ο παίκτης να παραμείνει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στο Champions League, γι αυτό θεωρεί ιδανική την περίπτωση του Ολυμπιακού.
Στην λίστα των ερυθρολεύκων υπάρχουν τα ονόματα του 22χρόνου Βραζιλιάνου Ρενάτο και του 19χρόνου Αργεντίνου Ντι Μαρία που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή. Τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή έχει προτείνει ο Πίνι Ζάχαβι και δεν θα απαιτηθούν πολλά χρήματα για την μεταγραφή του καθώς η Βάσκο θα τον αφήσει ελεύθερο ενώ η περίπτωση του Αργεντίνου που ανήκει στην Ροζάριο Σεντράλ είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται γύρω στα 8 εκάτ. δολάρια.
Οριστική πρέπει να θεωρείτε η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, η οποία πρόκειται αν ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ Ο Φέλιξ Μπόρχα μιλώντας σε εφημερίδα του Ισημερινού παραδέχθηκε ότι αναζητεί ομάδα αλλά αν δεν βρει μια πρόταση που να τον ικανοποιεί θα παραμείνει στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Τέλος, σε απολογία κλήθηκε ο Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος απουσίασε αδικαιολόγητα από τη χθεσινή πρωινή προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός εξομολογήθηκε πως τον πήρε ο ύπνος και ο Τάκης Λεμονής βάσει του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας τον παρέπεμψε στη διοίκηση. Η τιμωρία του θα αφορά χρηματικό πρόστιμο, ενώ παράλληλα θα προπονηθεί μόνος του το πρωί του Σαββάτου, όταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θα έχουν ρεπό. Τέλος σήμερα παρουσιάστηκε επίσημα ο Παρασκευάς Άντζας, ο οποίος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την επιστροφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος και εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ολυμπιακό.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ