Αρνητική ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στην Λεβάντε για τον δανεισμό του Στέφανο Σορεντίνο και η μετακίνηση του παίκτη στην Ισπανία φαίνεται να ναυαγεί καθώς η Λεβάντε δεν προθυμοποιείται να δαπανήσει κάποιο ποσό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και εκτός απροόπτου δεν θα υπάρχει συνέχεια στο θέμα.
Στην περίπτωση του Μποροβέρο, η ΑΕΚ έχει κάνει βελτιωμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή αλλά του ζήτησε να μειώσει λίγο τις απαιτήσεις του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Σύμφωνα με τον αντζέντη του ποδοσφαιριστή, η ΑΕΚ έχει την διάθεσει να διαφοροποιήσει την προσφορά της και να καλύψει τις απαιτήσεις του μάνατζερ και του ποδοσφαιριστή.
Διαψεύδονται τα σενάρια περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος για το Μάρκος Μονταίνι. Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή η Μπόκα ζητάει 3-3,5εκάτομύρια ευρώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ποσό το οποίο δεν δίνει καμία ομάδα.
Όσον αφορά τον σέντερ φορ τα τελευταία σενάρια που δεν επιβεβαιώνονται από την ΑΕΚ, θέλουν την Ένωση να έχει κατεθέσει πρόταση για τον Βάλτερ Παντιάνι ενώ εξετάζει και την περίπτωση δανεισμού του Γκονζάλο Βάργκας από την Μονακό, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και πέρισυ.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ