Σε πρώτο πλάνο ο Σηφάκης

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 10.7.07

Επίσημη πρόταση στον ΟΦΗ για την απόκτηση του Μιχάλη Σηφάκη φέρεται να έχει καταθέσει η ΑΕΚ σύμφωνα με το ρεπορτάζ,. ενώ σε περίπτωση που ναυαγήσει αυτή η περίπτωση, η εναλλακτική λύση είναι ο Κροάτης Ιβάν Τούρινα που έμεινε ελεύθερος από την Δυναμό Ζάγκρεμπ.
Μια ακόμη περίπτωση που πρόκειται να απασχολήσει την ΑΕΚ είναι αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα από την Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του Σπύρου Καλογιάννη, υπάρχει πίεση από τους οπαδούς της ομάδας να μην παραχωρήσει τον 20χρονο αριστρό μπακ, αλλά από την επίσημη ΑΕΚ δεν υπάρχει επιβεβαίωση περί ενδιαφέροντος για το νεαρό ποδοσφαιριστή.
Για την θέση του επιθετικού, καθώς φαίνεται η περίπτωση αυτή θα απασχολήσει για μακρύ χρονικό διάστημα την ΑΕΚ καθώς οι μέχρι στιγμής επαφές με τους παίκτες που έχει υποδείξει ο Φερέρ δεν είχαν θετική κατάλληξη. Διαψεύδονται τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Χοσέ Μάρι έπειτα από δηλώσεις του μάνατζερ του 29χρόνου άσσου που θεώρησε ανυπόστατο το ρεπορτάζ της "Μάρκα", ενώ απίθανη μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωση του Εθκέρο της Μπαρτσελώνα καθώς για τον ποδοσφαιριστή αναμένεται να ενδιαφερθούν οι μισές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Καθώς φαίνεται ο Φερέρ στρέφει πάλι το ενδιαφέρον του στην Λατινική Αμερική όπου αναζητεί επιθετικό με ευχέρεια στο σκοράρισμα και γεμάτες χρονιές από συμμετοχές και γκολ.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ