Η πώληση του Νέρι Καστίγιο στην Σαχτάρ του Ντόνετσκ και η εισροή χρήματος στα ταμεία του Ολυμπιακού δημιουργούνται νέα δεδομένα και αναζητούνται μεταγραφές ποδοσφαιριστών ενδεκάδας που θα δώσουν ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας.


Αμυντικός
Για την θέση της άμυνας από την στιγμή που ο Βάντσε Σίκοφ δεν μπορεί να αποκτήσει άμεσα Βουλγαρικό διαβατήριο θα πρέπει να αποκτηθεί ένας στόπερ που θα κάνει την διαφορά.
Ο διακαής πόθος των ανθρώπων αλλά και των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι αλλά η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς οι απαιτήσεις της Ντεπορτίβο φτάνουν τα 9εκάτ. ευρώ ενώ τον ποδοσφαιριστή τον διεκδικεί η Σαραγόσα. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Κολοτσίνι είναι πως κατέχει Ιταλικό διαβατήριο και δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου όπου έπειτα από τον δανεισμό του Μπόρχα στην Γερμανική Μαϊνζ αλλά και τον ενδεχόμενο δανεισμό των Λεοζίνιο-Σίκοφ στο ρόστερ ρου Ολυμπιακού θα υπάρχουν μόλις 1 θέση για μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Υψηλά στην λίστα του Ίβιτς βρίσκεται ο Γιόναθαν Μποτινέλι. Ο 23χρόνος ποδοσφαιριστής της Σαν Λορένζτο θεωρείται εξαιρετική περίπτωση και κοστολογείται περί τα 3-4εκάτ. ευρώ, ενώ δεν γίνεται καν λόγος για τον Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς καθώς η Σεβίλη απαιτεί 5εκάτ. ευρώ για τον 32χρόνο ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι
Ακραίος Χαφ
Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχουν συγγεκριμένα ονόματα. Για την θέση του αριστερού χαφ, ο Ροντρίγκο Αρτσούμπι της Λανούζ είναι μια περίπτωση που θα απασχολήσει τους ερυθρόλευκους καθώς η γνώμη του Ίλια Ίβιτς για τον 22χρόνο ποδοσφαιριστή είναι άριστη. Ενώ μια ακόμη περίπτωση που πιθανών να απασχολήσει τους Ερυθρόλευκους είναι αυτή του Σαντιάγκο Σολάρι της Ίντερ, ο οποίος αναζητεί ομάδα αλλά η μεταγραφή του μπορεί να χαρακτηριστεί μάλλον απίθανη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται πλέον για τους Γεβγένι Λεβτσέκνο, Χάρι Κιούελ και Άντι Βαν Ντε Μεϊντε που είχαν ακουστεί παλαιότερα.
Ο αντί Νέρι...
Για την θέση του επιθετικού, το όνομα που έχει ακουστεί εντονότερα τις τελευταίες ώρες είναι του 25χρόνου Σέζαρ Ντελκάδο της Κρουζ Αζούλ. Ο Ντελκάδο αγωνίζεται στην θέση περιφερειακού επιθετικού είναι αρκετά γρήγορος και το στύλ του μοιάζει αρκετά με αυτό του Καστίγιο. Ο "Τσέλο" όπως είναι το προσωνύμιο του, έχει ύψος 1,75 και είναι 20 φορές διεθνής με την Μπλανκοσελέστε με τη οποία έχει πετύχει 2 γκολ. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως πριν λίγες μέρες η Μεξικάνικη ομάδα απέρριψε πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς που ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή.
Η δεύτερη περίπτωση που φέρεται να ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους είναι ο Γκαστόν Νικολά Φερνάντεζ που έχει το παρατσούκι "Γάτα". Ο Φερνάντεζ είναι 24ετών και αγωνίζεται στην Σαν Λορέντζο με την οποία πέτυχε 9γκόλ σε 16 παιχνίδια.
Από τις άλλες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Μάρκους Μονταϊνι που αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού, ενώ στα συν του είναι πως διαθέτει Ιταλικό διαβατήριο. Απίθανη μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωση του Βάγκνερ Λοβ καθώς οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Χένρικ Χόπενγουορθ που είναι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δεν είναι και οι καλύτερες.
Έχωντας ως δεδομένο πως υπάρχει μόλις μια θέση ξένου για το ρόστερ, τα πάντα θα κριθούν από το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα όπου θα ξεκαθαρίσουν και οι υπόλοιποι μεταγραφικοί στόχοι.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ