Θετικός ο Μπράβο-Δεν απάντησε ο Μορφέο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.7.07

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού είναι ο Ραούλ Μπράβο. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και έδωσε εντολή τον αντζέντη του Ντάριο Ντονάδιο να έρθει στην Αθήνα για να κλείσει η συμφωνία. Το μόνο που απομένει από πλευράς Ολυμπιακού είναι να τα βρει με την Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές αναμένεται να τα βρουν γύρω στα 2εκάτ. ευρώ ενώ οι πληροφορίες για το συμβόλαιο του παίκτη αναφέρουν πως θα αμοίβεται με 1,3εκάτ. ευρώ το χρόνο.

Λιγοστές πιθανότηες συγγεντρώνει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Ντομένικο Μορφέο. Ο ποδοσφαιριστής δεν απάντησε εχθές στους ερυθρόλευκους και τόνισε πως περιμένει μια βελτιωμένη πρόταση. Από την πλευρά του Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθιμένος να καταθέσει βελτιωμένη προσφορά και πιθανότατα να στραφεί αλλού από την επόμενη εβδομάδα.
Την αγορά της Σερβίας εξετάζει ο Ίβιτς για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των πρωταθλητών Ελλάδας, δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του Λουμπόγια καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον ποδοσφαιριστή ενώ δεν τον συνοδεύουν και τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του. Σταντ μπαϊ φέρεται να είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ φαίρετε να έχει προταθεί και ο συνομίλικος του Σάβο Μιλόσεβιτς. Ακόμα υπάρχει μια φημολογία περί ενδιαφέροντοςγια τον ακραίο χαφ Όγκνιεν Κόρομαν που αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ αλλά και ως δεκάρι Ο 29χρόνος άσσος αγωνίστηκε φέτος στην Πόρτσμουθ και τον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός από την Τέρεκ Γκρόζνι.
Αίσια κατάληξη αναμένεται να έχει η υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου καθώς ο νεαρός επιθετικός ειδοποιήθηκε να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ενώ στην Γκλάντμπαχ θα δωθεί το ποσό των 200.000 για την Ελευθέρας του. Ο 19χρόνος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 100.000ευρώ περίπου. Όσον αφορά τον Παρασκευά Άντζα, ο 30χρόνος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει αύριο διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 600.000ευρώ.
Στην οικογένεια του Ολυμπιακού επιστρέφει ο ΣάβΒας Κωφίδης ο οποίος θα αναλάβει πόστο στα τμήματα υποδομής.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ