Επιβεβαιώνει για Λεντέσμα η Σαν Λορέντζο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.7.07

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του 28χρόνου αμυντικού μέσου της Σαν Λορένζο Κριστιάν Λεντέσμα. Αν και οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κάνει επίσημη ανακοίνωση, η πρωταθλήτρια Αργεντινής εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της στην οποία αποχαιρετάει τον ποδοσφαιριστή και επιβεβαιώνει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Σήμερα θα γνωρίζει ο ποδοσφαιριστής πότε θα έρθει στην Αθήνα μιας και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα του αποστείλει τα εισητήρια και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα συμβεί τα ξημερόματα Παρασκευής.
Όσον αφορά την απόκτηση ενός αριστερού χαφ, οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα καθώς εκρεμεί τόσο η επισημοποίηση της μεταγραφής του Λεντέσμα, όσο και της υπογραφής του νέου συμβολαίου του Νέρι Καστίγιο. Ο "μικρός μάγος" σε χθεσινές του δηλώσεις εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά αν βρεθεί μια πρόταση που ικανοποιεί τόσο την ομάδα όσο και τον ίδιο, θα είναι κάτι που θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα. Τα πάντα βέβαια θα κριθούν την Παρασκευή όπου και έχει οριστεί το κρίσιμο ραντεβού με την διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας στην οποία θα παρεβρεθεί και ο Σωκράτης Κόκκαλης. Φήμες θέλουν τον Πίνι Ζάχαβι να βρίσκεται στην Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή είτε για να μεταφέρει την επίσημη πρόταση της Μάντεστερ Σίτυ που προσφέρει 10εκάτ. λίρες, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.
Πρώτη πρόβα 11άδας θα κάνει στο σημερινό φιλικό με την Άνκαρακουτσού (20:00 ΕΤ1) ο Τάκης Λεμονής με τους Νούνιεζ -Κωνσταντίνου να αποτελούν την επιθετική γραμή του Ολυμπιακού. Στον σημερινό αγώνα αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. καθώς ο Ραούλ Μπράβο ο οποίος αναμενώταν να παίξει σήμερα, εκτάκτως θα μεταβεί στην Ισπανία για οικογενειακούς λόγους και θα επιστρέψει στο Ζεεφελντ την Παρασκευή. Ακόμα από την αναμέτρηση με την Τουρκική ομάδα θα απουσιάσουν ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς που ακολουθούν συντηριτικό πρόγραμα ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σέζαρ ο οποίος αισθάνθηκε πονόδοντο και το πρωϊ επισκεύθηκε οδοντίατρο.
Τέλος, η FIFA επιδίκασε στον Ολυμπιακό ποσό 161.000 ευρώ ως αποζημίωση από τη Λανς, για τη μετακίνηση του (νυν παίκτη της ΑΕΚ) Παναγιώτη Κονέ στη γαλλική ομάδα, όσο ο ποδοσφαιριστής ήταν ακόμη ερασιτέχνης.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ