Κόκκινος ο Μπράβο-πρόβλημα με Μήτρογλου

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.7.07

Αίσιο τέλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει η περίπτωση του Ραούλ Μπράβο με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Ο Ολυμπιακός με την Ρεάλ τα βρήκαν στο οικονομικό και με δεδομένη την συμφωνία που είχε με τον ποδοσφαιριστή τις προηγούμενες ημέρες, εντός των προσεχών ημερών η μεταγραφεί αναμένεται να ολοκληρωθεί Στις χθεσινές διαπραγματεύσεις οι Ισπανοί μείωσαν της απαιτήσεις τους κατά 500.000 ευρώ ενώ ο Ολυμπιακός αύξησε λίγο την προσφορά του και επήλθε συμφωνία. Μοναδικό πρόβλημα έχει να κάνει με το ποσό που θα πάρει ο μάνατζερ του Μπράβο, ο οποίος ζητάει κάποια χρήματα παραπάνω και λογικά θα δωθεί η λύση για να έρθει ο ποδοσφαιριστής στην Αθήνα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό που θα του αποφέρει περίπου 1,3εκάτ. ευρώ το χρόνο.
Κάλεσμα στον Ολυμπιακό να καταθέσει επίσημη πρόταση έκανε ο μάνατζερ του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι όμως με δεδομένη την συμφωνία με το Ραούλ Μπράβο, είναι εξαιρετικά απίθανο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση και άλλου ποδοσφαιριστή για την άμυνα, ειδικά όταν πρόκειται για μια περίπτωση με μεγάλο κόστος όπως του Κολοτσίνι.
Εμποκή υπάρχει στο θέμα μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου από την Γκλαντμπαχ καθώς σύμφωνα με έναν νόμο που υπάρχει στην Γερμανία, για τον ποδοσφαιριστή αξιώνει ποσό και η πρώτη του ομάδα που είναι η Ντούϊσμπουργκ. Ο Γερμανικός σύλλογος ισχυρίζεται πως έχει κατοχυρωμένο ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή που αγγίζει τα 100.000 και το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού εξετάζει την περίπτωση αυτή. Πιθανότατα αυτή η ρήτρα να ισχύει για την παρούσα ομάδα του Μήτρογλου που είναι η Γκλάντμπαχ και όχι για τον Ολυμπιακό, ούτος η άλλως και αυτό το εμπόδιο αναμένεται να ξεπεραστεί και ο παίκτης να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Μετά τις περιπτώσεις των Ραούλ Μπράβο και Μήτρογλου που αναμένεται να ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες, σειρά παίρνει ο αριστερός χαφ. Ένας από τους παίκτες που έχει στην αντζέντα του ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Ίλια Ίβιτς είναι ο 29χρόνος Όγκνιεν Κόρομαν, ενώ στην λίστα των υποψηφίων υπάρχουν τα ονόματα των Ρότζερ της Κορίνθιανς που προτάθηκε από τον Πίνι Ζάχαβι και αυτό του 24χρόνου Αργεντίνου Οσμαρ Φερεϊρα που αγωνίζεται στην Σαν Λορέντζο που προτάθηκε από τον Τσιπερσπίλερ οποίος διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του ενώ το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τέλος υπάρχουν κάποια σενάρια τα οποία δεν έχουν επιβεβαιωθεί περί ενδιαφέροντος για τον Χουάν Πάμπλο Σορίν ο οποίος έχει συμβόλαιο με το Αμβούργο έως το 2009. Αν όλα πάνε καλά η περίπτωση του αριστερού χαφ θα απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας από τα μέσα στης ερχόμενης εβδομάδας.
Τέλος, παρελθόν από τον Ολυμπιακό πρέπει να θεωρείται και ο Φέλιξ Μπόρχα. Οι ερυθρόλευκοι ειδοποίησαν τον μάνατζερ του πως ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται για την φετινή σεζόν και θα παραχωρηθεί είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει προχωρημένες επαφές με ομάδα Β'Εθνικής της Ισπανίας που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ