Παζάρια για Τζέφερσον, δύσκολα για Βάργκας

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.7.07

Βελτιωμένη προσφορά κατάθεσε η ΑΕΚ για την απόκτηση του 24χρόνου τερματοφύλακα Τζέφερσον της Τραμπζονσπορ. Η Τουρκική ομάδα αξιώνει το ποσό των 500.000€ και απέριψε την προγηγούμενη πρόταση της ΑΕΚ που πλησιάζε τα 250.000€. Η Ένωση κατάθεσε εκ' νέου προσφορά ύψους 300.000€ και ευελπιστεί να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Τζέφερσον να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Όσον αφορά την περίπτωση του Γκονθάλο Βάρκγας, η επιθυμία της ΑΕΚ είναι δεδομένη όμως υπάρχει χαώδεις διαφορά στις οικονομικές απαιτήσεις των Μονεγάσκων που αξιώνουν περί τα 3,5εκάτ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, την στιγμή που η Ελληνική ομάδα προσφέρει λίγο πιο κάτω από τα μισά. Το ατού της ΑΕΚ είναι πως η Μονακό δεν επιθυμεί να διατηρήσει στις τάξεις της τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο είχε επενδύσει αρκετά χρήματα την περασμένη σεζόν αλλά ο Βάργκας δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Βάργκα είχε σοβαρό τραυματισμό πέρισυ και αγωνίστηκε μόλις σε 8 ματς στο Σαμπιονά. Το συμβόλαιο του με την Μονακό είναι τετραετές ενώ ο ίδιος αξιώνει περισσότερα από 1,2 εκάτ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.
Τέλος όσον αφορά για τον Χατζί Ντιούφ, ο παίκτης κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί μιας και ο Λορέντζο Φερέρ έχει πεισθεί για την αξία του.
K.A.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ