Μορφέο και Ραούλ Μπράβο στο προσκήνιο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.7.07

Το προσεχές διήμερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές αισιοδοξούν για θετική απάντηση του Ντομενίκο Μορφέο έπειτα από την βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν και εντός της ημέρας αναμένεται η οριστική απόφαση του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι κατάθεσαν πρόταση 1,7εκάτ. ευρώ την στιγμή που ο Μορφέο ζήτησε ετήσιο συμβόλαιο 2εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που ο Ιταλος ζητήσει εκ νέου παράταση, ο Ολυμπιακός θα αποσύρει το ενδιαφέρον του και θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις και όχι απαραίτητα σε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιτελικό χαφ αλλά λιγότερου προοθημένου.
Εντός του προσεχούς διημέρου θα απαντήσει ο Ραούλ Μπράβο αν επιθυμεί να αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Εφόσον ο Ολυμπιακός εξασφαλίσει το "Οκ" του ποδοσφαιριστή, ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να ταξιδέψει στην Μαρδίτη για να διαπραγματευθεί με την Ρεάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ισπανική ομάδα αξιώνει το ποσό των 3,5 εκάτ ευρώ ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσφέρει μέχρι και 2,5 εκάτ. ευρώ για την απόκτηση του.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ϊβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, Η Σεβίλλη δεν απάντησε ούτε εχθές στην πρόταση του Ολυμπιακού κάτι που σημαίνει πως η περίπτωση του δεν αναμένεται να προχωρήσει. Αξιόλογη λύση μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή του Μποτινέλι για τον οποίο έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια ο Τσιπερσπίλερ, ο οποίος διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή όμως η περίπτωση του συναντάει δυσκολίες καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει προχωρημένες επαφές με την Ιταλική Τζένοα που έχει προσφέρει 2,6εκάτ. ευρώ για το σύνολο της μεταγραφής (1,3 στην Σαν Λορένζο και 1,3 στην εταιρεία των Μάνατζερ).
Επιπροσθέτως στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο 24χρόνος αριστερός μπακ της Κάλιαρι, Κριστιάνο ντελ Ρόσσο, ο οποίος παραχωρείται με 1,5 εκατ. ευρώ.
Όσον αφορά την θέση του δεύτερου σέντερ φορ, η περίπτωση Τόμασσον δεν συγγεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες γιατί ο ποδοσφαιριστής αξιώνει 2εκάτ. ευρώ το χρόνο, ενώ σε πρώτο πλάνο φαίνεται να περνούν οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Ντάνιελ Λουμπόγια. Ο μεν πρώτος είναι 34 ετών και θεωρείται αξιόπιστη εναλλακτική λύση ενώ για τον Λουμπόγια η Στουτγκάρδη αναμένεται να αξιώσει ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρηση του. Μια ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή του 32χρόνου Σάλβα Μπαγιέστα ο οποίος είναι ελεύθερος και στο παρελθόν είχε προταθεί στον Παναθηναϊκο. Ο Μπαγιέστα την σεζόν που τελείωσε είχε 14 συμμετοχές με την Λεβάντε και σημείωσε 4 τέρματα.
Τέλος εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Παρασκευά Άντζα, ο οποίος αναμένεται να δώσει το παρών την Τετάρτη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα περίοδο ενώ και ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται να ειδοποιηθεί για να υπογράψει το συμβόλαιο του.
Κ.Κ.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ