Τα ρέστα για Μπλάνκο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.7.07

Μπορεί η χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στην Μπριζ (2-0) να γέμισε με αισιοδοξία τους οπαδούς της όμως η περίπτωση απόκτησης ενός επιθετικού είναι το κεντρικό θέμα που απασχολεί άπαντες στην Ένωση. Σύμφωμα με πληροφορίες η Ένωση κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά στην Κολόν Σάντα Φε για την απόκτηση του Ισμαέλ Μπλάνκο. Η ΑΕΚ κατέθεσε προσφορά 1,2εκάτ. ευρώ καλύπτωντας της απαιτήσεις της ομάδας και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει μέχρι αύριο για να συζητήσει το συμβόλαιο του.
Όσον αφορά την περίπτωση του Τζέφερσον, αν και φαίνεται η ΑΕΚ να τα έβρισκε με την Τραμπζονσπορ, φαίνεται να έχουμε ανατροπή του σκηνικού και η μεταγραφή του Τζέφερσον να μοιάζει απίθανη καθώς υπάρχει χάσμα τόσο με την τουρκική ομάδα, η οποία είναι αμετακίνητη στις απαιτήσεις της, όσο και με τονποδοσφαιριστή καθώς υπάρχει χάσμα στις οικομικές του απαιτήσεις σε σχέση με αυτά που του προτείνει η ΑΕΚ και η περίπτωση του είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη.
Όσον αφορά το χθεσινό φιλικό, ο Λορέντζο Φερερ δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και από το ποδόσφαιρο που έπαιξε στα πρώτα 20λέπτα των δυο ημιχρόνων. Τέλος δανεικός στον Ηρακλή αναμένεται να παραχωρηθεί ο Χατζί Ντιούφ.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ