Κλείνει Τζέφερσον και θέλει Βάργκας

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.7.07

Προχωράει η περίπτωση της απόκτησης του Βραζιλιάνου γκολκίπερ Τζέφερσον στην ΑΕΚ, ο οποίος θα διεκδικήσει την φανέλα του βασικού από τον Μαρτσέλο Μορέτο. Ο 24χρόνος τερματοφύλακας είναι διεθνής με τις ελπίδες της Βραζιλίας και δεν υπολογίζεται από την Τραμπζονσπορ για την νέα χρονιά. Ωστόσο στην περίπτωση του μόνο εύκολα δεν είναι καθώς ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί εάν και εφόσον μείνει ελεύθερος από την Τουρκική ομάδα, ενώ στην περίπτωση που ζητηθούν χρήματα για την απόκτηση του, η υπόθεση θα περιπλακεί. Ένα ακόμη ερωτηματικό στην περίπτωση του Τζέφερσον είναι η σύζηγος του η οποία βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί όπως η Αντονέλλα του Σορεντίνου στην Τουρκία και δεν είναι σίγουρο πως θα προτιμήσει ο σύζηγος της να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Όσον αφορά για την θέση του επιθετικού, ο πρώτος στόχος της Ένωσης είναι ο Γκονθάλο Βάργκας της Μονακό και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ουρουγουάνος επιθετικός αποτελούσε διακαή πόθο του Φερέρ το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως η Μονακό αξιώνει αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει ως μεταγραφή καθώς δεν φαίνεται διατεθιμένη να τον δώσει δανεικό με οψίον αγοράς. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Βάργκας, εναλλακτική λύση θεωρείτε ο Εθκέρο της Μπαρτσελώνα για τον οποίο αξιώνει το ποσό των 3εκάτ. ευρώ , ενώ αρκετές Ισπανικές ομάδες θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του.
Τέλος υπάρχει μικρή πιθανότητα η ΑΕΚ να προχωρήσει και σε τρίτη μεταγραφή αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση μέχρι το τέλος του Αυγούστου αλλά θα ξεκαθαριστει από την πορεία της αποθεραπείας των Γεωργέα και Καπετάνου.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ