Κρίσιμη νύχτα για Ντιόγκο...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.7.08

Τα ξημερώματα τις Πέμπτης 31/7 και ώρα 04:00 ώρα Ελλάδας αναμένεται να λάβει χώρα το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Πορτουγκέζε για να συζητήσει την τελική πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακό για τον Ντιόγκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 10εκάτ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, τα οποία ανήκουν τόσο στην Πορτουγκέζε όσο και σε μια άλλη εταιρεία η οποία σύμφωνα με την ίδια πηγή πρόκειται για την Πορτογαλική Τράπεζα BANIF. Πηγές από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναφέρουν πως έχει υπάρξει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο έναντι 1εκάτ. ευρώ το χρόνο. Αναμφίβολλα η πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη που έχει δεχθεί η Πορτουγκέζε για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και σε περίτπωση που απορριφθεί, οι ερυθρόλευκοι θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του αμυντικού χαφ, έπειτα από την επίσημη απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Άγγελο Μπασινά, τέθηκαν επί τάπητος δύο ακόμα περιπτώσεις. Πρόκειται για τον Σέρτζιο Αλμυρόν, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την Γιουβέντους και πιθανότατα από το Ιταλικό πρωτάθλημα με την Ιταλική ομάδα να έχει μειώσει αισθητά τις απαιτήσεις της σε σχέση με τον περασμένο Γενάρη που ως γνωστόν ο Αλμυρόν είχε προταθεί στον Ολυμπιακό έναντι 7εκάτ. ευρώ. Μια ακόμα περίπτωση που ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους είναι αυτή του Ντάβιντ Αλμπέδα της Βαλένθια με την Ισπανική ομάδα να αξιώνει περί τα 2εκάτ. ευρώ, ποσό που δεν είναι πρόβλημα να τα διαθέσει ο Ολυμπιακός αρκεί να μειωθούν οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή που στην συγγεκριμένη περίπτωση κυμμαίνονται στα ίδια επίπεδα.
Τέλος πρόβλημα διαφένεται να υπάρχει στην περίπτωση δανεισμού του Σεμπαστιάν Λέτο. Έπειτα από επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επαναεξεταστεί η περίπτωση του από Αγγλικό δικαστήριο για να του παρασχεθεί άδεια εργασίας στην Αγγλία και να εγκριθεί έστω και προσωρινά το Ιταλικό διαβατήριο του νεαρού ποδοσφαιριστή. Η Λίβερπουλ έχει απευθυνθεί στην Αγγλική δικαιοσύνη και την Παρασκευή 1/8 θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Λέτο να παρίσταται με τους δικηγόρους του στην ακροαματική διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει ανυσυχία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή, οι ερυθρόλευκοι έχουν ως εναλλακτική λύση την περίπτωση του Άαρον Νίγκεθ για την οποία έχει ξεκινήσει ήδη ένας κύκλος επαφών με την Βαλένθια.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ