Ετοιμάζεται έκπληξη για την άμυνα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.7.08

Για μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή κινείται σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν τρεις εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την θέση της άμυνας ένας εκ των οποίον δεν αποκλείεται να είναι ο υψηλόσωμος Κροάτης Γιόσιπ Σίμουνιτς ενώ σε ό,τι αφορά τους δύο Βραζιλιάνους αμυντικούς της Φλουμινένσε, τον Γκάμπριελ και τον Λουίζ Αλμπέρτο, ο πρώτος αναμένεται να περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη εκτός απροόπτου θα ταξιδέψει με προορισμό την Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Πιο δύσκολη φαίνεται η περίπτωση του Λούις Αλμπέρτο για τον οποίο είχε συνάντηση εχθές ο Γιάσμινκο Βέλιτς με ανθρώπους του Βραζιλιάνικου συλλόγου.
Σε ότι αφορά για την επίθεση, η περίπτωση του Κλαούντιο Πίζαρο δεν συγγεντρώνει αρκετές πιθανότητες λόγο της απροθυμίας του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Ελλάδα, ενώ πάντα υπάρχει το θέμα του Τζιμπούρ, από την στιγμή που οι πράσινοι δεν έχουν αποσσύρει επίσημα το ενδιαφέρον τους. Εξαιρετικά δύσκολες θεωρούνται οι περιπτώσεις των Ματέγια Κέτσμαν και Νίκολα Ζίκγιτς, ενώ ο Τζιμπρίλ Σισέ που ακούστηκε παλαιότερα αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.
Ακόμα θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Τεν Κάτε αποφάσισε να κρατήσει τον Βαγγέλη Μάτζιο και τον Αντώνη Πετρόπουλο ενώ υπάρχει σκέψη για παραχώρηση του Εντογιέ.
Όσον αφορά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, δεν επικρατεί ανυσυχία στο πράσινο στρατόπεδο από την ξαφνική "σφήνα" της Έβερτον που θέλει να εντάξει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο δυναμικό της. Βέβαια οι άνθρωποι των πρασίνων θεωρούν πως η μεταγραφή είναι αδύνατο να χαλάσει από την στιγμή που έχουν πάρει το "οκ" της Άρσεναλ και έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον ποδοσφαιριστή, όμως μέχρι να πέσουν και τυπικά οι υπογραφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναμένεται να επισκευθεί στην χώρα μας την προσεχή Τετάρτη.
Τέλος θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει με τις εμφανίσεις του ο Μπραϊς Μουν και ο Χεν Τεν Κάτε αναμένεται να εισηγηθεί για την απόκτηση του.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ