Τελικές διαπραγματεύσεις με Λέτο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.7.08

Συνάντηση με τους Μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο είχε εχθές ο Γιάννης Χρυσικόπουλος όπου και εξέτασαν το ενδεχόμενο δανεισμού του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό. Τα πάντα ωστώσω θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα καθώς εκπνέει η διορία της Λίβερπουλ προς τον ποδοσφαιριστή για να εξασφαλίσει κοινοτικό διαβατήριο. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Λέτο σε συνέντευξη του, συνομίλησε τόσο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και με τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος του τόνισε πως τον υπολογίζει εφόσον εξασφαλίσει κοινοτικό διαβατήριο για να μπορεί να αγωνιστεί, ενώ του τόνισε πως σε αντίθετη περίπτωση καλό θα ήταν να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού καθώς επτά μήνες αγωνιστικής απραξίας δεν είναι καλό για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Είναι πασιφανές πως επιθυμία του ποδοσφαιριστή όπως και κάθε άλλου στη θέση του βέβαια είναι να παραμείνει στην Λίβερπουλ, όμως θεωρεί πως η προοπτική του Ολυμπιακού συγγεντρώνει τα στοιχεία που επιθυμεί. Οι Πειραιώτες εκτός απροόπτου θα αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό με οψίον αγοράς σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει το κοινοτικό του διαβατήριο την σεζόν που μεσολαβεί.
Όσον αφορά την περίπτωση του επιθετικού, κυκλοφόρησε η φήμη περί κατάθεσης πρότασης στον Φερνάντο Μοριέντες, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από τους ερυθρολευκους, ωστώσω πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση που δεν συγγεντρώνει πολλές πιθανότες, όχι τόσο λόγο του οικονομικού αλλά όσο του ίδιου του ποδοσφαιριστή που δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση το Ελληνικό πρωτάθλημα. Αντίθετα με την περίπτωση Μοριέντες, ποιο ρεαλιστική φαίνετε η περίπτωση του Έμπι Σμόλαρεκ που εκτός απροόπτου θα καταλλήξει στους ερυθρόλευκους που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Σαντατέρ, προσπαθώντας να ρίξουν το ποσό που αξιώνει η Ισπανική ομάδα για τον Πολωνό φορ.
Στασιμότητα επικρατεί και για τη θέση του αμυντικού χαφ. Όπως διαφένεται οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την οριστική απάντηση του Ντούσερ και δεν πολυενδιαφέρονται για απόκτηση αμυντικού χαφ, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη Ισπανική ομάδα.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ