Κοντά στην απόκτηση του Άγγελου Μπασινά βρίσκεται η ΑΕΚ. Έπειτα από τη επίσημη απόσυρση ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, η Ένωση έδρασε αστραπιαία και πήρε το "οκ" του παίκτη για συμβόλαιο 3 ετών που θα αποφέρει στον διεθνή μέσω 2,7εκάτ. ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε διορία 2 ημερών για να απαντήσει οριστικά και εκτός απροόπτου θα ενταχθεί στο δυναμικό της Ένωσης.
Εμπλοκή φαίνεται να υπάρχει στην μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στην Τζένοα. Η Ιταλική ομάδα δεν επιθυμεί να παραχωρήσει ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή ενώ δεν είναι διατεθιμένη να ξεπεράσει τα 3,5εκάτ. ευρώ, ποσό το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι διατεθιμένος να καταθέσει και ο Άγιαξ. Πληροφοριές απ΄την Ιταλία αναφέρουν πως η Τζένοα εξετάζει την περίπτωση του Ματέο Φεράρι που έμεινε ελεύθερος από την Ρώμα.
Σε περίπτωση που παραχωρηθεί τελικά ο Παπασταθόπουλος, η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Μια από αυτές τις περιπτώσεις φέρεται να είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος, όμως η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και πιθανότατα να ζητήσει περισσότερο χρόνο από την Ένωση για να αποφασίσει.
Δύσκολα θα πραγματοποιηθεί ο δανεισμός του Κώστα Κατσουράνη από την Μπενφίκα, καθώς οι Πορτογάλλοι δεν επιθυμούν δανεισμό του ποδοσφαιριστή αλλά την πώληση του, αξιόντας περί τα 8-10εκάτ. ευρώ. Ακόμα βελτιωμένη προσφορά για τον Ισμαέλ Μπλάνκο αναμένεται να καταθέσει η Αλ Ιτιχάντ. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα από τα Αραβικά Εμιράτα θα καταθέσει στην ένωση προσφορά ύψους 4,5εκάτ. ευρώ για τον Μπλάνκο, ενώ στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή έχουν τάξει ηγεμονικό συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται η Ένωση να αποδεχθεί την προσφορά της Αραβικής ομάδας εφόσον αυτή ανέρθει στα 5,5 με 6εκάτ. ευρώ.
Τέλος, ισόπαλη 1-1 με την Κότμπους ήρθε η ΑΕΚ με τον Γ.Δώνη να δοκιμάζει το 4-3-1-2, ενώ ο υπό δοκιμήν Πέρεζ ξεκίνησε ως βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας δίχως ωστώσω να δείξει κάτι το εξαιρετικό και η παραμονή του στην ΑΕΚ θα κριθεί από τα επόμενα φιλικά.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ