Τριπλό χτύπημα ετοιμάζει η ΑΕΚ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.8.08

Έπειτα από την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Άγγελου Μπασινά στην ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι αρκεί βέβαια να πωληθούν τόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όσο και ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Για τον πρώτο, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η συμφωνία είναι θέμα ωρών καθώς τόσο η ΑΕΚ όσο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής τα έχουν βρει με την Τζένοα. Για τον Ίσμαελ Μπλάνκο είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα καθώς οι κιτρινόμαυροι περιμένουν βελτιωμένη προσφορά από την Αλ Ιτιχάντ, η οποία κατέθεσε πρόσφατα προσφορά 4,5εκάτ. ευρώ για τον Αργεντίνο επιθετικό, όμως το ποσό δεν κρίθηκε ικανοποιητικό και απορρίφθηκε. Αν οι Άραβες ανεβάζουν κατά 1εκάτ. ευρώ την προσφορά τους, πιθανότητα η ΑΕΚ θα πει το ναι και θα κινήσει διαδικασίες για να ενισχυθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες για την θέση του κεντρικού αμυντικού, φαβορί είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος, στον οποία η ΑΕΚ προσφέρει πενταετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περισσότερα από πέντε εκάτ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που πωληθεί ο Μπλάνκο, τότε αναμένεται να κατατεθεί πρόταση στον Πανιώνιο για την αγορά του Τζιμπούρ και του Μάκου.
Ο Αλγερινός φορ του Πανιωνίου φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα στα πλάνα του Γ. Δώνη απ' ότι ο Μπλάνκο, ο οποίος αναδείχθηκε πέρυσι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ ο Μάκος θα αποτελέσει καλύτερο δίδυμο στο κέντρο με τον Άγγελο Μπασινά απ΄ ότι ο Ενσαλίβα που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Οι εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θα είναι άμεσες και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ώρα η ΑΕΚ να ανακοινώσει την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ