Φάξ για δημοπράτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.7.08

Στην Αγγλία θα βρεθεί μεθαύριο Τετάρτη, άνθρωπος των πρασίνων όπου θα καταθέσει έγγραφη προσφορά για τον διεθνή Βραζιλιάνο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο 32χρόνος μέσος αποτελεί μεταγραφικό στόχο τόσο των πράσινων όσο και άλλων ομάδων στην Ευρώπη, όμως η Ελληνική ομάδα πρόκειται να καταθέσει προσφορά 1εκάτ. ευρώ για την Άρσεναλ και 2,5εκάτ. ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.
Όσον αφορά για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, η υπόθεση του Πεγεράνο είναι αρκετά περίπλοκη. Είναι εμφανές πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προτιμά να αγωνιστεί στην Ισπανία, από την στιγμή όμως που δεν έχει προτάσεις, οι ελπίδες των πρασίνων αυξάνονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κατατεθεί η τελική προσφορά στην Βελέζ, με ένα ποσό που πλησιάζει τα 3εκάτ. ευρώ (συνεπώς οι φήμες περί των προηγούμενων προτάσεων που ξεπερνούσαν αυτό το ποσό κατά μερικές εκατοντάδες ευρώ διαψεύδονται) και οι πράσινοι περιμένουν την τελική απάντηση του προέδρου της Βελέζ, Αλβάρο Μπαλεστρίνι. Εναλλακτικές προτάσεις για την θέση του κεντρικού αμυντικού είναι ο Αλβάρο Μέχια της Μούρθια, για την απόκτηση του οποίου πρέπει να καταβληθεί ρήτρα ύψους 1,5εκάτ. ευρώ. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στην εφημερίδα "As", ο Μέχια δηλώνει ευχαριστημένος στην Μούρθια και δεν έχει ως προτεραιότητα του να πάρει κάποια μεταγραφή στο εξωτερικό.
Τέλος, πολύ κοντά στην μεταγραφή Γκάμπριελ της Φλουμινένσε βρίσκονται οι πράσινοι. Παρά το πράσινο φως που άναψε ο Τεν κάτε για την απόκτηση του Μπραϊς Μουν και την διαφαινόμενη παραμονή του Λουκά Βύντρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 27 χρόνος μπακ της Φλουμινένσε έχει υπογράψει προσύμφωνο και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ