Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνουν τα μεταγραφικά θέματα στον Ολυμπιακό. Έπειτα από την ανακοίνωση της απόκτησης του Αβραάμ Παπαδόπουλου έχουν μπει στην τελική ευθεία τα ζητήματα της απόκτησης του αμυντικού χαφ, του αριστερού εξτρέμ και του σέντερ φορ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί τουλάχιστον ένας ακόμη ποδοσφαιριστής.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την θέση του αμυντικού χαφ, αν και έχουν προταθεί κάποια ονόματα, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δοκιμάσει τον Μίκελ Αλόνσο, που βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στο Ζεέφελντ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού την προσεχή Πέμπτη. Εφόσον πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε πως μπορεί να καλύψει με επιτυχία τον ρόλο που θα του ανατεθεί, θα αποτελέξει μια έξυπνη αγορά για τον Ολυμπιακό, διαφορετικά θα εξεταστούν άλλες περιπτώσεις.
Για την θέση του αριστερού χαφ, το τοπίο είναι σαφώς πιο αινιγματικό. Ο Σάντι Εθκέρο πάντα βρίσκεται στο προσκήνιο για την συγγεκριμένη θέση, είναι όμως φανερό πως δεν αποτελεί πρώτη επιλογή. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι του 27χρόνου Ιβοριανού της Λανς, Κόνγκα Ακαλέ, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όμως φαίνεται να προτιμά να αγωνιστεί στην Ισπανία όπου έχει δεχθεί πρόταση από την Οσασούνα.
Μια ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του 21χρόνου Λέτο της Λίβερπουλ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στο Λονδίνο. όμως επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα που συμμετάσχει στο Champions League. Δεν αποκλείεται πάντως η περίπτωση του αριστερού χαφ να εξαρτηθεί άμεσα από τις εξελίξεις με τον κεντρικό επιθετικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σάντ, όμως "ψάχνει" για τον παίκτη κράχτη όπως η περίπτωση του δανεισμού του Φερνάντο Καβενάγκι της Μπορντώ, ο οποίος δεν δηλώνει ευχαριστημένος από την ζωή σου στην Γαλλία και επιθυμεί να πάρει μεταγραφή. Όμως η περίπτωση του συγγεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετικά δύσκολη και απλησίαστη για τα Ελληνικά δεδομένα ακόμα και για την περίπτωση δανεισμού, τόσο γιατί είναι βέβαιο πως ο ποδοσφαιριστής θα έχει προτάσεις από πρωταθλήματα που προτιμά όπως το Ισπανικό και το Αγγλικό, όσο και γιατί δεν θα αποτελεί προταιρεότητα του να αγωνιστεί στην Ελλάδα.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ