Άμεσες εξελίξεις στα μεταγραφικά

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.7.08

Έπειτα από μια εβδομάδα μεταγραφικής άπνοιας πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζει αναμένεται να κινηθεί έντονα στο μεταγραφικό παζάρι. Σήμερα το πρωϊ στα γραφεία του Ολυμπιακού ο προπονητής των ερυθρολεύκων Ερνέστο Βαλβέρδε είχε πολύωρη συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Τάκη Χρυσικόπουλο όπου και ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν άμεσα για τις περιπτώσεις των Εντού, τον οποίο ο πρόεδρος της Μπέτις δεν επιθυμεί να παραχωρήσει σε Ισπανικό Σύλλογο, Σμολάρεκ ο οποίος παραχωρείται από την Σαντατέρ που φαίρεται να αρέσει στον Βαλβέρδε για την επίθεση, ενώ έπειτα από την οριστική άρνηση του Άλντο Ντούσερ εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις για την θέση του αμυντικού μέσου.
Από εκεί και πέρα για την θέση του αριστερού χαφ, τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά του Αράνγκο, Ακαλέ και Λέτο, καμία όμως από τις περιπτώσεις δεν θεωρείται εύκολη.
Ακόμα εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Νούνιεζ, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από την Ιντερπεντιέντε, Λεντέσμα για τον οποίο η Σαν Λορέντσο έχει εκφράσει φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά και για τον Λούα-Λούα που τα τελευταία 24ώρα σε δηλώσεις που έκανε σε δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς υποστήριξε πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και δεν θα ήθελε να μεταγραφεί στην Αλ Αραμπί του Κατάρ.
Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του Μιγκέλ Αλόνσο, σύμφωνα με δημοσίευμα σε Ισπανικό έντυπο, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να δοκιμάζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μετά το τέλος του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας και τα φιλικά που θα λάβουν χώρα στην Ολλανδία, θα αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί ή όχι.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ