Την επιθυμία του να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στους "πράσινους" εξέφρασε ο Ρέφικ Τζιμπούρ που βρέθηκε εχθές στη εξέδρα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, έχωντας αποκλειστεί λόγο ανετοιμότητας από τον κρίσιμο αγώνα του Πανιωνίου με την Νάπολι για το Ιντερτότο. Από πλευράς Νεοσμυριωτών διέρρευσε πως οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την μετακίνηση του 24χρόνου Γαλλο-Αλγερινού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι έχουν προσφέρει 2 εκάτ. ευρώ συν τον Εντογιέ ως ελεύθερο με την προυπόθεση πως αν θελήσουν να αγοράσουν ξανά τον ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο, θα πρέπει να καταβάλλουν ποσό του 1εκάτ. ευρώ.
Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, η περίπτωση του Χουάν Κάρλος Μπλένχνιο από την Τίγκρε φαίνεται να έχει το προβάδισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με την Τίγκρε και απομένει η συγκατάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Λόγο της διαφοράς ώρας οι διαπραγματεύσεις με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν είναι τόσο εύκολες και μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένεται να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις.
Τέλος όσον αφορά την περίπτωση του 30χρόνου Φερνάντο Μεϊρα της Στουτγκάρδης, η περίπτωση του παρουσιάζει εξαιρετικές δυσκολίες καθώς η Γερμανική ομάδα φέρεται να αξιώνει περισσότερα από 4εκάτ. ευρώ για να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί η Γαλατάσαραϊ, η Λίβερπουλ και η Γιουβέντους.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ