Δύο "κόκκινοι" στην λίστα του θρύλου

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.7.08

Δυο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ που έχουν παροπλιστεί από τον Ράφα Μπενίτεθ έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει επικοινωνήσει με τον προπονητή της Λίβερπουλ και έχει ζητήσει πληροφορίες τόσο για τον Σεμπαστιάν Λέτο όσο και για τον Αντρέϊ Βορονίν, που προτάθηκε πρόσφατα. Για τον αριστερό μέσο τα πράγματα είναι πιο απλά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο νεαρός ποδοσφαιριστής περιμένει εξελίξεις σχετικά με την έκδοση κοινοτικού διαβάτηρίου, εφόσον αποκτηθεί θα παραμείνει στους "κόκκινους" του Μέρτσενσαίντ καθώς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρέμιερ Λίγκ. Στην περίπτωση που δεν αποκτηθεί κοινοτικό διαβατήριο, θα κληθεί να απαντήσει αν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους οι οποίοι θέλουν να τον αποκτήσουν είτε ως ελεύθερη μεταγραφή, είτε ως δανεικό με οψίον αγοράς. Για την αξία του Ουκρανού φορ, τα λόγια περιττεύουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπενίτεθ τον έχει στην λίστα υπό παραχώρηση παικτών και η ίδια η Λίβερπουλ θα αξιώσει το ποσό των 3-4εκάτ. ευρώ. Βέβαια ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκφράσει ακόμα την πρόθεση του να αποχωρήσει από το Αγγλικό πρωτάθλημα και είναι αμφίβολλο αν θελήσει να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός πάντως ενδιαφέρεται άμεσα για την απόκτηση του και σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή θα σπεύσει για να ολοκληρώσει την μεταγραφή.
Εναλλακτικές περιπτώσεις για την επίθεση είναι αυτές των Σμόλαρεκ της Σαντατέρ, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ενώ δύσκολα θα γίνει του Ερνέστο Σεβαντόν. Ο Ουρουάνος φορ αν και θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Σεββίλης, πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισπανικό πρωτάθλημα.
Τέλος για την θέση του αμυντικού χαφ, δεν υπάρχουν εξελίξεις. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αποσυρθεί επίσημα από την περίπτωση του Ντούσερ, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ενώ τα απαισιόδοξα σενάρια που κυκλοφορούν στην αγορά, θέλουν τους ερυθρόλευκους να μην κινούνται για την απόκτηση αμυντικού χαφ, παραμόνο σε περίπτωση παραχώρησης του Κριστιάν Λεντέσμα, για τον οποίο φέρεται να επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση η Σαν Λορέντζο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να ανακοινώσουν δυο μεταγραφές αυτή την εβδομάδα, πιθανότατα θα πρόκειται για την απόκτηση του υπό δοκιμήν Μίκελ Αλόνσο, που τελευταία παρουσιάζεται καλύτερος στις προπονήσεις και του Σεμπαστιάν Λέτο.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ