Επιμένει για Μπασινά-Προτάθηκε ο Ζεοβάννι

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.7.08

Διακαής πόθος του Γ.Δώνη είναι η απόκτηση του διεθνούς αμυντικού μέσου Άγγελου Μπασινά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής της Ένωσης σε πηγαδάκι που είχε με οπαδούς της ΑΕΚ λίγο μετά την συνέντευξη τύπου διεμήνυσε πως η πρώτη επιλογή για την θέση του αμυντικού χαφ είναι ο διεθνής μέσος. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχει στασιμότητα, καθώς προτιμά να αγωνιστεί στο εξωτερικό.
Όσον αφορά για τον αριστερό μπακ που θα πλαισιώσει τον Αρουαμπαρένα, η περίπτωση του Στέλιου Βενετίδη είναι από τις πρώτες επιλογές του Γ.Δώνη, όμως δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής μικρότερης ηλικίας.
Τέλος κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια για τον Ζεοβάννι της Μάντσεστερ Σίτυ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος και αναζητεί νέο προορισμό για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο 28χρόνος μέσος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ενώ μπορεί να καλύψει την θέση του δεξιού χαφ και διακρίνεται για τις επιθετικές και δημιουργικές του ικανότητες. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην Μπαρτσελώνα, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Ριβάλντο ,την Μπενφίκα και την Κρουζεϊρο. Το κασέ του ξεπερνά το 1εκάτ. ευρώ, ποσό που θα πρέπει να θεωρείται απαγορευτικό για την Ένωση.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ