Ναυάγιο με Μπάριος-εξετάζεται ο Σόουζα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.7.08

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Νοτίου Αμερικής, η Χιλιανή Κόλο-Κόλο απέρριψε την πρόταση των πρασίνων για τον Λούκας Μπάριος καθώς όπως αναφέρεται ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να πουληθεί λιγότερο από πέντε εκάτ. δολάρια.
Έπειτα από το ενδεχόμενο ναυάγιο με τον Μπάριος, οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού της Φλαμένγκο, Ροντρίγκο Ντε Σόουζα ενώ πλήροφορίες αναφέρουν πως η Φλαμένγκο τον κοστολογεί με ένα ποσό περί τα 3εκάτ. ευρώ.
Πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση του Έμιλ Χεσκεϊ, καθώς η Γουϊγκαν αξιώνει περί τα τέσσερα εκάτ. ευρώ για τον διεθνή ποδοσφαιριστή, το οποίου το κασέ είναι αρκετά υψηλό.
Εξελίξεις δεν υπήρχαν ούτε και στην περίπτωση του κεντρικού αμυντικού. Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει με την Τίγκρες για τον Χουάν Κάρλος Μπλένχιο αλλά παράλληλα αναζητούν κάτι καλύτερο για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Ωστώσω, αρκετά ακριβές φαίνονται να είναι οι περιπτώσεις των Πουιγκρενιέ (Νανσί) και Ζιβέ (Μαρσέιγ). Τέλος θετική αναμένεται να είναι η εισήγηση του Χενκ Τεν Κάτε για τον Μπραίς Μουν. Σε περίπτωση που αποκτηθεί οι πράσινοι θα πρέπει να καταβάλλουν στον Άγιαξ Κεϊπ Τάουν 400.000€ καθώς και ένα μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή. Δανεικοί αναμένεται να δωθούν οι Δάρλας, Πετρόπουλος, Δημούτσος Μάλαρτζ, ενώ με μεταγραφή θα παραχωρηθεί ο Ντογιέ.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ