Ναυάγησε του Ντούσερ...πολύ κοντά σε Αβραάμ.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.7.08

Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η μεταγραφή του Άλντο Ντούσερ καθώς ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής διεμύνησε πως απέρριψε την πρόταση των ερυθρολεύκων οι οποίοι αναζητούν άλλες επιλογές για την θέση του αμυντικού χαφ. Παρά την αισιοδοξία που επικρατούσε στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο για αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, η υπόθεση είχε λίγο έως πολύ την ίδια κατάλληξη με αυτή του Ντούντα, ο οποίος να σημειώσουμε από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει απρόθυμος να αγωνιστεί στην Ελλάδα.
Για εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση του Ντούσερ εξετάζονται κάποια ονόματα τα οποία δεν έχουν διαρρεύσει στον τύπο, ενώ φήμες θέλουν να εξετάζεται η περίπτωση του 29χρόνου άσσου της Κρουζ Αζούλ Χεράρδο Ουρτάδο, περίπτωση η οποία συγγεντρώνει λίγες πιθανότητες, ενώ αρκετά αξιόλογη είναι η επιλογή του Οράσιο Καρντόσο για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι αναμένονται να κινηθούν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Παρά την αρνητική τροπή που είχε το θέμα του Ντούσερ, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να αισιοδοξούν για την θέση του κεντρικού αμυντικού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυιρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για τον Αβραάμ Παπαδόπουλου. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη, γεγονός που πιστοποιήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του Λάμπρου Σκόρδα. Σύμφωμα με τις ίδιες πηγές για τον 24χρόνο διεθνή ποδοσφαιριστή, οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν στον Άρη 2,2εκάτ. ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά. Σύμφώνα με κάποιες φήμες είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν την ρήτρα του Μιχάλη Σηφάκη στον ΟΦΗ ή να αποκτήσουν τον Πάρντο από τον Ηρακλή για να τον συμπεριλάβουν στην προσφορά τους, ενώ τέλος έχει ακουστεί η φήμη πως είναι διατεθιμένοι πέρα από τα χρήματα που έχουν προσφέρει για τον Αβραάμ να καλύψουν μεγάλο ποσό από ποδοσφαιριστή που θα επιλέξει ο Άρης. Οριστικές εξελίξεις με την υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου αναμένονται τα επόμενα 24ώρα με τους ερυθρόλευκους να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.
Στα επόμενα μεταγραφικά ζητήματα δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, για τη επίθεση αρκετές πιθανότητες συγγεντρώνει ο υψηλόσωμος αργεντίνος Σάντ με τον προπονητή των ερυθρολεύκων Ερνέστο Βαλβέρδε να αποφασίσει για το αν θα αποκτηθεί ή όχι , ενώ λίγες πιθανότητες συγγεντώνει ο Ερνάν Κρέσπο που προτάθηκε στους ερυθρόλευκους όπως και στους πράσινους. Ακόμα μιδαμινές πιθανότητες να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός είναι οι περιπτώσεις των Σαβιόλα και Καβενάγκι που προτάθηκαν αμφότεροι. Τόσο γιατί το κασέ των ποδοσφαιριστών είναι αρκετά υψηλό, όσο και γιατί δεν υπάρχει αισιοδοξία πως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να μετακομίσουν στην Ελλάδα.
Τέλος για την θέση του αριστερού χαφ, φαβορί θεωρείτε ο Αράνκο της Μαγιόρκα, όμως η μεταγραφή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 5εκάτ. ευρώ που είναι αμφίβολο αν οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθιμένοι να δαπανήσουν.
Τέλος από τον Ολυμπιακό ειδοποιήθηκαν οι Ζολτ Λάτσκο και Βάντσε Σίκοφ να φέρουν προσφορά καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα για την νέα χρονιά. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι ποδοσφαιριστές να δεχθούν να λύσουν τα συμβόλαια τους δίχως οικονομικά ανταλλάγματα προκειμένου να βρουν ευκολότερα ομάδα
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ