Πλήθος μεταγραφικών σενάριων

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.7.08

Έντονη φημολογία επικρατεί τα τελευταία 24ώρα έπειτα από τις έκτακτες συναντήσεις που είχε ο Ερνέστο Βαλβέδρε, τόσο με τον γενικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και με τον ίδιο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι έπειτα από την οριστική πώληση του Λούα-Λούα στην Αλ-Αραμπί θα βάλουν στα ταμεία τους περί τα 3,2εκάτ. ευρώ και παράλληλα με την πώληση του Νούνιες στην Ιντεπεντιέντε (2εκάτ. ευρώ), γέμισαν τα ταμεία τους και ετοιμάζονται να κάνουν τα μεγαγραφικά τους χτυπήματα.
Για την θέση του αμυντικού χαφ, η περίπτωση του Ντούσερ φαίνεται να ναυαγεί οριστικά έπειτα από την εμπλοκή της Σεββίλης που προτίθεται να πληρώσει την ρήτρα στην Σαντατέρ και να προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο στον 29χρόνο αμυντικό μέσο. Τελευταία υπήρξαν φήμες για τον Γκεράρδο Τοράδο της Κρούζ Αζούλ και τον Λουσέν της Σαραγόσα, ενώ λίγες πιθανότητες συγγεντρώνει η περίπτωση του Κλώντ Μακελελέ που θα αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι, τόσο λόγο της ηλικίας του ποδοσφαιριστή, όσο και του υψηλού κασέ του.
Για το αριστερό χαφ, φαβορί προβάλει ο Σεμπαστιάν Λέτο της Λίβερπουλ. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρόνος ποδοσφαιριστής περιμένει το κοινοτικό διαβατήριο του για να συνεχίσει να αγωνίζεται στους "κόκκινους", όμως δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί ως δανεικός για ένα χρόνο. Εναλλακτική λύση φαίνεται να είναι ο Ακαλέ, ο οποίος σε χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λανς. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Ακτή Ελεφαντοστού έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Premier League, ενώ τελευταία φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν όπου θεωρεί προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του.
Τέλος για την θέση του επιθετικού, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν πλέον 2 λύσεις και δη ψάχνουν για περιφερειακούς φορ, ένας εκ των οποίων αναμένεται να είναι ο Σαντιάγκο Εθκέρο, ενώ τα τελευταία 24ώρα κυκλοφόρηση η φήμη πως έχει υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ερνέστο Σεβαντόν που θα αποτελέσει παρελθόν από την Σεβίλη. Η περίπτωση του ταχύτατου ουρουγουάνου παίκτη δεν είναι και η πιο εύκολη καθώς οι Ανδαλουσιανοί αξιώνουν πέρισσότερα από 3,5εκάτ. ευρώ από όσα φαίρονται να έχουν προσφέροι οι ερυθρόλευκοι. Επίσης πάντα στα πλαίσια της φημολογίας δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση αναθέρμανσης του περσινού καλοκαιρινού σήριαλ με τον "Τσελίτο" Ντελγκάδο. Ο 27χρόνος Αργεντίνος φορ, δεν έκανε την καλύτερη δυνατή χρονιά με την Λυών, η οποία σκοπεύει να τον πουλήσει με ένα ποσό που πλησιάζει τα 3,5εκάτ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, την εβδομάδα που μας έρχεται, στο ρόστερ θα έχουν προστεθεί δυο ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και αποδεσμεύσεις ή δανεισμοί όπως στην περίπτωση του Μίρνες Σίζιτς, ο οποίος δεν φαίνεται να ταιριάζει στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ