Μεταγραφική άπνοια....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11.7.08

Στασιμότητα παρουσιάζουν τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τους ερυθρόλευκους. Τα τελευταία 24ώρα έχουν κατατεθεί από πλευράς του Ολυμπιακού προτάσεις για ποδοσφαιριστές "κράχτες" όμως οι απαντήσεις που εισέπραξαν ήταν αρνητικές. Όπως στην περίπτωση του Κρέσπο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα, ενώ και στην περίπτωση του Ολιβέϊρα, η Σαραγόσα απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο δανεισμού του και αξιώνει 15εκάτ. ευρώ για να τον παραχωρήσει με μεταγραφή. Η περίπτωση του Εντού θα πρέπει να αποκλειστεί οριστικά καθώς ο πρόεδρος της Μπέτις έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από την Βιγιαρεάλ και την Μάντσεστερ Σίτι και δηλώνει πως τον παραχωρεί μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα του που φτάνει τα 36 εκάτ. ευρώ. Ακόμα εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται η περίπτωση του Σολδάδο της Ρεάλ, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθιμένος να αφήσει την Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Όσον αφορά το αμυντικό χαφ, ο Μίκελ Αλόνσο στο χθεσινό φιλικό με την Γκρότσλιν (0-2) ήταν απαγοητευτικός και πρέπει να θεωρείται λύση ανάγκης καθώς στο ερυθρόλευκο ρόστερ υπάρχουν τουλάχιστον ισάξιοι παίκτες για να καλύψουν τη θέση του. Ανοιχτό φαίνετε να είναι το θέμα του Άλτο Ντούσερ καθώς ο πρόεδρος της Σαντατέρ, εχει δεχθεί μια δελααστική πρόταση για τους ερυθρόλευκους, οι οποίο είναι διατεθιμένοι να βελτιώσουν την προσφορά τους, αρκεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να δεχθεί να έρθει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες την προσεχή Κυριακή ο πρόεδρος της Σαντατέρ αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αργεντίνο αμυντικό χαφ όπου θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει.
Για την θέση του αριστερού χαφ, ο Ακαλέ φαίνεται να μην έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, όμως οι ερυθρόλευκοι αναζητούν και άλλες λύσεις όπως αυτή του Σμόλαρεκ (συμπαίκτης του Ντούσερ ), όμως δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του για να έρθει στην Ελλάδα. Όσον αφορά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Βάσκος προπονητής των ερυθρολεύκων φαίνεται να επιμένει στην λύση του Εθκέρο καθώς θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση παρά τα 31 του χρόνια.
Τέλος παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Λούα-Λούα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα έχει βρει με την Αλ Αραμπί και ο Ελληνικός σύλλογος θα εισπράξει περί τα 3,2εκάτ. ευρώ. Ακόμα, πρόταση για το 50% των δικαιωμάτων του Λίονελ Νούνιεζ κατέθεσε η Ιντεπεντιέντε. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του σε Αργεντίνικα Μ.Μ.Ε γνωστοποίησε την επιθυμία του να επιστρέψει στην χώρα του, ενώ υποστηρίζει πως έχει μιλήσει με την διοίκηση του Ολυμπιακού και τους εξέφρασε την επιθυμία του να μεταγραφεί σε ομάδα της πατρίδας του. Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ