Μπαμ και για την άμυνα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.6.09

Ο Βαν Μπούιτεν παραχωρείται από τους Βαυαρούς και οι πράσινοι το σκέφτονται...

Στην ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής στοχεύουν οι πράσινοι και εξετάζονται πλέον διάφορες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που θα θωρακίσουν τα μετ' όπισθεν. Πέραν του Μιέρσμπιρ του οποίου το θέμα φαίνεται να έχει παγώσει αλλά και του Ποϊγκρενιέ που αποτελεί εναλλακτική λύση, οι πράσινοι εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις που παρουσιάζουν ενδιαφέρον όπως ο Βέλγος Βαν Μπούιτεν που θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπάγιερν Μονάχου, ο Μαρτσένα της Βαλένθια για τον οποίου απαιτούνται 4.5 εκάτ ευρώ , ο Ντεσαμπάτο της Εστουδιάντες ενώ τελευταία προστέθηκε το όνομα του Γκάμπριελ Παλέτα που αγωνίζεται δανεικός από την Λίβερπουλ στην Μπόκα Τζούνιορς καθώς και του Ζεμπινά της Γιουβέντους που αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ.
Πέραν του αμυντικού εξετάζονται και διάφορες περιπτώσεις επιθετικών που θα πλαισιώσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ. Τα τελευταία 24ώρα υπάρχει φήμη περί βελτιωμένης πρότασης στον Ρικάρντο Κρουζ ενώ σε επίπεδο φημολογιών παίζει και η περίπτωση του Νέρι Καστίγιο, όμως για τον 25χρόνο επιθετικό της Σαχτάρ ο οποίος παραχωρείται μόνο με πώληση και όχι με δανεισμό απαιτούνται περί τα 8εκάτ. ευρώ. Ακόμα στο προσκήνιο έχουν έρθει τα ονόματα του Ιλάν της Σεντ Ετιέν και τουΜπάριος.
Τέλος ανάγκη υπάρχει και για την μείωση του ρόστερ με πιθανότερους παίκτες να αποχωρήσουν είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό να είναι οι Ίβανσιτς, Μάτος, Μάτζιος και Σιμάο. Το πιο πιθανό είναι οι πράσινοι να κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή μετά από την κατάληξη που θα έχουν κάποιες από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ