Ο διεθνής Βραζιλιάνος Άλεξ Σίλβα παραχωρείτε δανεικός όμως θα στοιχισει ακριβά...

Αρκετά και σημαντικά είναι τα εμπόδια που βρίσκει ο Ολυμπιακός στις ανοιχτές μεταγραφικές του υποθέσεις. Η πρόθεση των ερυθρολεύκων είναι το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου, κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να είναι εφικτό καθώς για διάφορους λόγους οι μεταγραφές κολυσιεργούν.
Αρχικά οι περιπτώσεις των Λέτο και Ντάρμπισιρ παρουσιάζουν ξεχωριστές δυσκολίες. Για τον μεν Αργεντίνο χαφ, οι κόκκινοι του Μερτσεσαϊντ αξιώνουν ένα ποσό περί τα 5εκάτ ευρώ για το πλήρη ποσοστό των δικαιωμάτων του. Η αρχική πρόθεση των ερυθρολεύκων ήταν να δανειστούν για μια ακόμα χρονιά τον παίκτη και να οριστεί ρήτρα από την Λίβερπουλ, όμως η Αγγλική ομάδα ήταν αμετακίνητη. Στην συνέχεια έγινε μια πρόταση αγοράς του 50% του ποδοσφαιριστή η οποία δεν έγινε δεκτή και καθώς φαίνεται θα έχουμε ένα ακόμα σήριαλ. Οι ερυθρόλευκοι εκτιμούν πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιοδου, η τιμή του Λέτο θα πέσει, ενώ πιθανών να προκύψουν και άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις όμως οι φετινές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ξεκινούν από νωρίς και δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να περιμένουν. Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως ο Λέτο θα παραμείνει στον Πειραιά ακόμα και αν χρειαστεί να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όσον αφορά τον Ματ Ντάρμπισιρ, ο Ολυμπιακός προτίθεται να αγοράσει τον ποδοσφαιρίστη όμως εκτιμά πως δεν πρέπει να δαπανήσει περισσότερα από 2εκάτ. ευρώ. Η Μπλάκμπερν έχει βάλει υψηλό πωλητήριο στον διεθνή επιθετικό και δύσκολα θα έρθει σε συμφωνία. Πιθανότατα ο Ολυμπιακός να στραφεί σε άλλες λύσεις για την απόκτηση επιθετικού με τον Λούτσιο Φιλομένο να αποτελεί μια από αυτές. Ακόμα και η "τελειωμένη" θεωρητικά περίπτωση του Μπομπό, παρουσιάζει δυσκολίες. Παρά τις διαβεβαιώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, το περίφημο ραντεβού με την διοίκηση της Μπεσικτάς αναβλήθηκε για το επόμενο δεκαήμερο, ενώ εκφράζεται ο φόβος πως οι Τούρκοι θα τραβήξουν το σχοινί στα άκρα και να προβάλλουν παράλογες απαιτήσεις που πιθανών να ματαιώσουν την μεταγραφή.
Για την θέση του κεντρικού αμυντικού, η υπόθεση του Όλοφ Μέλμπεργκ ολοένα και χάνει περισσότερο έδαφος παρά τα αισιόδοξα μυνήματα που υπήρχαν από την αρχή της εβδομάδας. Τόσο οι απαιτήσεις της Γιουβέντους όσο και του ίδιο ποδοσφαιριστή είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα και παρά την επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια να συνθέσει ένα δίδυμο Μέλμπεργκ-Αβραάμ, οι ερυθρόλευκοι θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Μια από αυτές φαίνεται να είναι ο Άλεξ Σίλβα του Αμβούργου ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός, όμως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει τόσο ένα σημαντικό ποσό στην Γερμανική ομάδα, αλλά και να καλύψει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα μια τέτοια κίνηση να του κοστίσει σχεδόν 3εκάτ. ευρώ. Στα ίδια επίπεδα κυμμαίνεται και η περίπτωση του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, ο οποίος δεσμένευται με συμβόλαιο με την Σεββίλη. Η Ισπανική ομάδα αξιώνει περί το 1εκάτ. ευρώ ενώ οι ετήσεις απολαβές του ποδοσφαιριστή φτάνουν τα 1.5εκάτ. ευρώ, ενώ συν τοις άλλοις ο Ντραγκουτίνοβιτς είναι πλέον 33ετών.
Τέλος οι περιπτώση απόκτησης ενός παίκτη που αγωνίζεται στην θέση του χαφ θα εξαρτηθεί άμεσα από την εξέλιξη των υπολοίπων μεταγραφικών υποθέσεων. Τα πρώτα ονόματα έχουν ακουστεί, αλλά πρώτα θα πρέπει να υπάρχει οριστική κατάλληξη με τα υπόλοιπα ζητήματα των μεταγραφών.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ