Τελειώνει του Μάκου

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.6.09

Οι τελευταίες λεπτομέρειες έχουν απομείνει για την μετακίνηση του Γρηγόρη Μάκου στην ΑΕΚ.

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει για την ΑΕΚ η υπόθεση του Γρηγόρη Μάκου. Πανιώνιος και ΑΕΚ τα έχουν βρει στο οικονομικό και το μόνο που απομένει να οριστεί είναι το ποσοστό μεταπώλησης με την ΑΕΚ να προτείνει 25% και τον Πανιώνιο να ζητά περισσότερο. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι τυπικές λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί η απόκτηση του διεθνούς μέσου.
Μετά τον Μάκο, σειρά θα πάρει η περίπτωση απόκτησης του Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό. Η ΑΕΚ προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα πέραν των χρημάτων που θα λάβει ο Λεβαδειακός, όμως ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Λιβαδειάς, Γ. Κομπότης φαίνεται να αξιώνει περισσότερα χρήματα για τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο.
Για την θέση του δεξιού μπακ, η περίπτωση του Ογκαράρου του Άγιαξ είναι ελκυστική μα και συνάμα αρκετά δύσκολη ενώ πληροφορίες θέλουν τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς να τσεκάρει και άλλες εναλλακτικές λύσεις.
Τέλος σε ότι αφορά την υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη, η ΑΕΚ απέστειλε έγγραφο διαμέσω δικηγορικού γραφείου στη Μπενφίκα τονίζωντας σε περίπτωση που ο διεθνής μέσος μείνει ελεύθερος, οι κιτρινόμαυροι θα πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους. Μια άλλη πηγή αναφέρει πως οι δυο πλευρές αναμένεται να οδηγηθούν σε συμβιβασμό και να δωθεί στην ΑΕΚ μια πάγια αποζημείωση της τάξης των 800.000ευρώ.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ