Αποφασισμένος να αποκτήσει τον Βίκιγνκ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.6.09

Βελτιωμένη προσφορά για τον Όλοφ Μέλμπεργκ κατέθεσαν οι ερυθρόλευκοι που θέλουν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον διεθνή Σουηδό της Γιουβέντους.

Νέα βελτιωμένη προσφορά κατάθεσαν οι ερυθρόλευκοι στην Γιουβέντους για τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έβαλαν στο ¨ψυγείο" την υπόθεση Ντραγκουτίνοβιτς και έστρεψαν το ενδιαφέρον τους προς τον Όλοφ Μέλμπεργκ που αποτελεί και διακαή πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Γιουβέντους δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πρόταση του Ολυμπιακού και έδωσαν το οκ για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή. Ο Μέλμπεργκ φαίρεται να αξιώνει περί τα 2εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου και οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 1.8 μικτά συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους. Ολα δείχνουν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο διεθνής Σουηδός θα φορά την ερυθρόλευκη. Όσον αφορά τον Ντραγκουτίνοβιτς, ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις οικονομικές απαιτήσεις της Σεβίλλης αλλά και του ποδοσφαιριστή και μόνο σε περίπτωση που δεν υπάρχει αίσιο τέλος με τον Μελμπεργκ θα στραφεί στην περίπτωση Ντραγκουτίνοβιτς.
Θετικές εξελίξεις υπάρχουν και στην περίπτωση του Ματ Ντάρμπισιρ. Η δεδομένη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να φορέσει τα ερυθρόλευκα σε συνδιασμό με την νέα βελτιωμένη προσφορά που κατατέθηκε στην Μπλάκμπερν μαρτυρούν πως ο νεαρός φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Το μόνο που απομένει είναι ο διακανονισμός της καταβολής των χρημάτων στην Αγγλική ομάδα.
Έπειτα από το τέλος αυτών των δυο εκρεμοτήτων, του κεντρικού αμυντικού αλλά και του Ντάρμπισιρ, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να ασχοληθούν με την περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο. Η πρώτη σκέψη είναι να κατατεθεί ένα ποσό για την απόκτηση του 50% του ποδοσφαιριστή ενώ σε περίπτωση που η Λίβερπουλ δεν συναινέσει σε αυτή την πρόταση, οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν, ενώ παράλληλα θα εξετάσουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις εφόσον η Αγγλική ομάδα ζητήσει ένα υπερβολικό ποσό.
Τέλος οι ερυθρόλευκοι φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Λεβάν Κομπιασβίλι από τη Σάλκε. Ο 31χρόνος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με την ίδια ευχέρια σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς (σ.σ. από αριστερό μπακ έως εξτρέμ), αλλά θα αποκτηθεί μόνον αν η Γερμανική ομάδα δεχθεί να τον παραχωρήσει με ένα λογικό ποσό καθώς το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ