Τα τυπικά μένουν έτσι ώστε ο Κώστας Κατσουράνης να φορά την πράσινη φανέλα από την επόμενη σεζόν. Οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με την Μπενφίκα, η οποία ανακοίνωσε στα ΜΜΕ της χώρας ότι ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται με τους πράσινους την επόμενη περίοδο, ενώ ήρθε και σε συμφωνία με την ΑΕΚ καταβάλλοντας της ένα ποσό της τάξης των 900.000ευρώ έναντι της ρήτρας του ποδοσφαιριστή. Οι κιτρινόμαυροι επιδίωκαν μια τέτοια συμφωνία καθώς υπήρχε ο κίνδυνος ο Κατσουράνης να παρέμενε για έναν ακόμη χρόνο στην Μπενφίκα και να έμενε ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι όποτε και η ρήτρα δεν θα ίσχυε. Το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υπογράψει για 3 χρόνια με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 1.2εκάτ. ευρώ.
Αισιόδοξα είναι τα μυνήματα και από την πλευρά του Σεμπαστιάν Λέτο. Ο 22χρόνος αριστερός χαφ που αγωνίστηκε πέρυσι με τον Ολυμπιακό θεωρείται ως η καλύτερη απάντηση για το κάζο με τον Μέλμπεργκ και πληροφορίες αναφέρουν πως ο Football Manager της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου έχει μεταβεί στην Αγγλία για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους Κόκκινους του Μέρτσεσαϊντ. Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφορά των πρασίνων θα φτάσει τα 5εκάτ. ευρώ ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Τέλος κοντά σε συμφωνία με την Μπέτις βρίσκονται οι πράσινοι για την μεταγραφή του Νασίφ Μόρις. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ισπανική ομάδα παρά το γεγονός ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β' Εθνική Ισπανίας.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ