Ώρα για...αντεπίθεση

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.6.09

Ο Κώστας Κατσουράνης εφόσον μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα θα συνεχίσει στους πράσινους

Τέσσερις μεταγραφικές υποθέσεις έχουν στα σκαριά οι πράσινοι προκειμένου να ενισχυθούν ενόψη της νέας σεζόν. Για την θέση του αμυντικού μέσου, έπειτα από την αρνητική κατάλληξη που είχε η υπόθεση Ένχελαάρ, οι πράσινοι έχουν στρέψει ξανά το ενδιαφέρον τους για τον Κώστα Κατσουράνη και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η φόρμουλα έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα και σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει τέλος σε αυτό το σήριαλ.
Για την θέση του επιθετικού, οι επιλογές λιγοστεύουν και πλέον αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα για τους Αλμεϊδα της Βέντερ Βρέμης, Μπομπό της Μπεσικτάς, Άντουριθ της Μαγιόρκα και του Σισέ της Μαρσεϊγ. Αμφότερες περιπτώσεις παρουσιάζουν ξεχωριστές δυσκολίες. Σε ότι αφορά τον Αλμεϊδα, οι πράσινοι θα πρέπει να καταθέσουν μια υψηλή προσφορά στην Βέντερ αλλά και να ικανοποιήσουν το μεγάλο κασ'ε του ποδοσφαιριστή. Στην περίπτωση Μπομπό, υπάρχει η εμπλοκή του Ολυμπιακού, ενώ στη προσφορά 4εκάτ ευρώ που κατέθεσαν οι πράσινοι, οι Τούρκοι δεν παραχωρούν τον παίκτη και αξιώνουν τουλάχιστον 7εκάτ. ευρώ. Με τον Άντουριθ φαίνεται να υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες αρκεί να ανεβεί η προσφορά των πρασίνων στην Μαγιόρκα κατά 1.5εκάτ. ευρώ, ενώ σε ότι αφορά τον Σισέ, πρόκειται για την πλέον δύσκολη αλλά και ακριβή περίπτωση.
Για την θέση του αριστερού χαφ, παίζει το όνομα του Νενέ της Μονακό, ο οποίος έπαιξε δανεικός φέτος στην Εσπανιόλ και θα χρειαστούν 4εκάτ ευρώ, ενώ παίζει σοβαρά και το ε νδεχόμενο του Λεονάρτο του Άγιαξ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος. Φήμες θέλουν τους πράσινουν να μπαίνουν σφήνα και στην περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.
Τέλος σε ότι αφορά την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, ο Σεμπαστιάν Ποιγκρενιέ φαίνεται να κερδίζει έδαφος από τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Οι πράσινοι προσφέρουν 2.7εκάτ ευρώ στην Ζενίτ, ενώ αναμενεται να καλύψουν και τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ο οποίος παραχωρείται με μεταγραφή από την Ζενίτ.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ