Μάρκ Γκονζάλες ο αντί Τζόλε;

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.6.09

Ο Μάρκ Γκονζάλες θεωρείται κατά τον Ανδρέα Νινιάδη
ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Μάχη με την Μπορούσια Ντόρμουντ δίνει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Χιλιανού αριστερού χαφ, Μάρκ Γκονζάλες που αγωνίζεται στην Μπέτις. Η Ισπανική ομάδα υποβιβάστηκε και θέλει να ξεφορτωθεί αρκετά από τα ακριβά συμβόλαια ποδοσφαιριστών της, και ένας από τους εκ παραχώρηση ποδοσφαιριστές είναι ο Μάρκ Γκονζάλες.
Οι ερυθρόλευκοι έπειτα από την απόσυρση του ενδιαφέροντος τους για τον Σεμπάστιαν Λέτο, έκαναν μια πρώτη επαφή με την Ισπανική ομάδα, ζητώντας τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς όμως οι Ισπανοί ήταν κατηγορηματικοί και συζήτησαν μόνο την πώληση του ποδοσφαιριστή. Η απάντηση των ερυθρολεύκων ήταν άμεση και κατάθεσαν μια αντιπροσφορά της τάξης των 5εκάτ. ευρώ. Παράλληλα όμως η Μπέτις δέχθηκε μια ανεπίσημη πρόταση από την Ντόρμουντ ύψους 6εκάτ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όχι όμως με την Ισπανική ομάδα καθώς η Μπέτις φέρεται να αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 8εκάτ. ευρώ.
Για τον Γκονζάλες υπάρχει θερμή εισήγηση από τον Ανδρέα Νινιάδη, ο οποίος εκτιμά ως ιδανικό παίκτη για να αντικαταστήσει τον Πρέντραγκ Τζσρζεβιτς. Ο Γκονζάλες είναι ένας ταχύτατος ποδοσφαιριστής και θεωρείτα ασταμάτητος στο ένας εναντίων ενός. Είναι 24ετών και παρά το μικρό του ύψος 1.70 έχει πετύχει αρκετά γκολ με κεφαλιά.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ