Επίθεση φωτιά...και σε αξία αλλά και σε τιμή....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.6.09

Μπορούν να κάνουν την υπέρβαση οι πράσινοι για να φέρουν τον Γκραφίτε στην Ελλάδα;

Μπορεί ο Σεντρίκ Καντέ να βρίσκεται προ των πυλών της Παιανίας, όμως οι πράσινοι στοχεύουν να ενισχύσουν σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας.
Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του Χούλιο Κρουζ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Ίντερ και αναζητά έναν νέο προορισμό για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο ποδοσφαιριστής αξιώνει τριετές συμβόλαιο με τις ίδιες αποδοχώς με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και πέραν του ενδιαφέροντος των πρασίνων, έχει δεχθεί προτάσεις από Λάτσιο και Παλέρμο.
Εξαιρετικές αλλά και εξαιρετικά ακριβές περιπτώσεις είναι αυτή του σούπερ σκόρερ της Βόλσμπουργκ Γκραφίτε ο οποίος πέτυχε 28γκολ πέρυσι και κοστολογείται περί τα 10εκάτ. ευρώ, ενώ για το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη απαιτούνται 3εκάτ. ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό αξιώνει και ο Τζιμπριλ Σισέ για τον οποίο η Μαρσεϊγ θέλει περί τα 8εκάτ. ευρώ. Πολύ δύσκολα θα προχωρήσει του Ρικάρντο Ολιβεϊρα καθώς η Μπέτις αξιώνει 6-7εκάτ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ ο ίδιος ο Ολιβεϊρα αξιώνει 2.5εκάτ. ευρώ το χρόνο. Επίσης θα πρέπει να θυμίσουμε πως πάντα στα υπόψιν υπάρχει και ο Σάντ που σαφώς θα κοστίσει λιγότερα. Ακόμα φημολογούμενο ενδιαφέρων υπάρχει και για τον Μπομπό της Μπεσικτάς, όμως αποτελεί περισσότερο κίνηση τακτικής των πρασίνων για να χαλάσουν την σχεδόν σίγουρη μεταγραφή του 24χρονου Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό.
Από την πλευρά του ο Χενκ Τεν Κάτε, έχει αφήσει εν λευκό το θέμα των επιθετικών όμως έχει προτείνει τον 21χρόνο αριστερό χαφ Ντιέγκο Μπισεβάρ ο οποίος έκανε μια αρκετά καλή χρονιά με την Φέγιενορ όπου σ 28 συμμετοχες σημείωσε οκτώ γκολ. Για την απόκτηση του Μπίσεβαρ, η Φέγιενορντ αναμένεται να ζητήσει περί τα επτά εκάτ. ευρώ ενώ οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή φτάνουν τα 1εκάτ. ευρώ. Η περίπτωση του Ντρέντε, πρέπει να αποκλειστεί καθώς η Ρεάλ δεν επιθυμεί δανεισμό του ποδοσφαιριστή ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για τον Λουντοβίκ Ομπρανιάκ της Λιλ που κοστολογείται με πέντε εκάτ. ευρώ.
Τέλος στασιμότητα υπάρχει στην περίπτωση του Ποϊγκρενιέ. Ανεπίσημα ο ποδοσφαιριστής έχει απορρίψει τους πράσινους σύμφωνα με δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν σε ιστοσελίδες του εξωτερικού. Επίσημα οι πράσινοι περιμένουν την Ζενίτ, να αποδεχθεί την πρόταση τους και στην συνέχεια θα καλέσουν τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα για να συζητήσουν τους όρυς του συμβολαίου του.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ