Τα τυπικά για Ένχελαάρ-θρίλερ με Κρούζ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.6.09

Παίκτης των πρασίνων θα πρέπει να θεωρείται ο Ορλάντο Ένχελαάρ καθώς απομένουν τυπικές λεπτομέρεις για την μεταγραφή του 30χρόνου άσσου της Σάλκε. Από εχθές βρίσκονται οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα όπου και συζήτησαν τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του διεθνούς Ολλανδού μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι πρόσφεραν 800.000 ευρώ συμβόλαιο ενώ μαζί με τα μπόνους αναμένεται να φτάσει στα 1.2εκάτ. ευρώ για κάθε ένα από τα τρια χρόνια συνεργασίας ενώ το ποσό που θα πάρει η Σάλκε, φτάνει τα 2εκάτ. ευρώ.
Σε ότι αφορά την υπόθεση του Ρικάρντο Κρουζ μέχρι αργά εχθές το βράδυ ο ποδοσφαιριστής δεν έστειλε την απάντηση του στο τελεσίγραφο των πρασίνων και φήμες από την Ιταλία, τον θέλουν να κατάθεσε αντιπρόταση έναντι 2.8 εκάτ ευρώ το χρόνο έναντι 3.5 που ζητούσε αρχικά πλην των μπόνους. Οι πράσινοι έχουν προτείνει 2εκάτ. ευρώ στον παίκτη και αν είναι διατεθιμένοι να ανέβουν 300 με 400το χρόνο, λογικά θα βρεθεί η χρυσή τομή. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο οι διαπραγματεύσεις με τον Βάσκο Άριτς Άντουριθ της Μαγιόρκα έμειναν στάσιμες. Η Ισπανική ομάδα επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Νασίφ Μόρις όμως αξιώνει περισσότερα χρήματα από αυτά που προσφέρουν οι πράσινοι (σσ. 2εκάτ ευρώ).
Τέλος στην υπόθεση Μέλμπεργκ, ενώ μέχρι εχθές ο παίκτης φαιρόνταν να έχει κλείσει στους πράσινους, παρουσιάζεται αρκετά διστακτικός κάτι που πιθανών να οδηγήσει σε αδιέξοδο και λογικά οι πράσινοι θα στραφούν ξανά στην περίπτωση Ποιγκρενιέ, ο οποίος παραχωρείται δανεικός από την Ζενίθ έναντι 700.000 ευρώ ενώ ο 27χρόνος ποδοσφαιριστής αξιώνει γύρω στο 1.5εκάτ ευρώ το χρόνο.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ