Σκληρό πόκερ για Κρούζ...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.6.09

Νέο κύκλο διαπραγματεύσεων αναμένεται να ξεκινήσει ο μάνατζερ του Κρουζ με τους πράσινους.

Οι υψηλές απαιτήσεις που προέβαλε εχθές ο μάνατζερ του Χούλιο Κρουζ (3.5εκατ ευρώ ως πάγια αμοιβή συν 1εκάτ. ευρώ για μπόνους) για διετές συμβόλαιο φαντάζουν ως σκόπελος για τον παναθηναϊκό ο οποίος θα πρέπει να καταβάλει το 1/3 του φετινού του προυπολογισμού (δίχως να υπολογίζονται τα έσοδα από ενδεχόμενες πωλήσεις ποδοσφαιριστών) για να αποκτήσει τον 34χρόνο στραϊκερ της Ίντερ. Σαφώς και με ένα τέτοιο ποσό δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία, όμως ο μάνατζερ του Αργεντίνου, φαίνεται διαλλακτικός και θεωρεί πως μπορεί να υπάρξει συμφωνία, προκαταβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη διαπραματεύσεων με καινούρια δεδομένα να πέφτουν στο τραπέζι. Ωστόσο οι εναλλακτικές λύσεις που διαφένεται να υπάρχουν είναι εξίσου ακριβές αν όχι ακριβότερες, όπως για παράδειγμα ο Τζιμπριλ Σισέ. Ο Σισέ ανήκει στην Μαρσέιγ και κοστολογείται με 10εκάτ. ευρώ, όμως ο Γάλλος επιθετικός προτιμά να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λίγκ. Μπομπό της Μπεσικτάς, Λούκας Μπάριος, Αντουρά, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και φυσικά ο Χοσέ Σαντ είναι οι υπόλοιπες εναλλακτικές λύσεις.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ορλάντο Ένχελαάρ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Σάλκε Γιόσεφ Σούσενμπεργκ, υπάρχουν διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο με την Ελληνική ομάδα. Θεωρούμε όμως πως αυτή η υπόθεση είναι άμεσα εξαρτώμενη από την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Κώστα Κατσουράνη ή με ενδεχόμενο πώλησης κάποιου παίκτη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή των πρασίνων.
Σε ότι αφορά για τον κεντρικό αμυντικό, έπειτα από την διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιάννη Γκούμα, θεωρείται επιτακτική ανάγκη για να βρεθεί ο παρτενέρ του Καντέ. Σε ότι αφορά τον Ποϊγκρενιέ, ο υψηλόσωμος Γάλλος ειδοποιήθηκε πως θα παραχωρηθεί δανεικός κάτι που φαίνεται να βολεύει τους πράσινους, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία(σ.σ. tuttosport) , υπάρχει ενδιαφέρον για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς πρασίνων και δεν αποκλείεται να αποτελεί κίνηση τακτικής. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι πράσινοι έχουν επενδύσει στην θέση του κεντρικού αμυντικού με την απόκτηση του 22χρόνου Ντεϊβιντ από την Παλμεϊρας.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ