Φουλάρει για Ντραγκουτίνοβιτς

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.6.09

Ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα των ερυθρολεύκων.

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στον Ολυμπιακό και έπειτα από την περίπτωση του Όλοφ Μέλμπερκ που ενδιαφέρει μεν, προβάλει υψηλές απαιτήσεις δε, αυτός που κέρδισε τις προτιμήσεις είναι ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς της Σεβίλλης. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τις επόμενες ώρες θα αποστείλουν φαξ στην Ισπανική ομάδα κάνοντας την οικονομική προσφορά τους ενώ εκτιμάτε πως η μικρή διαφορά που υπάρχει με τις απαιτήσεις του διεθνούς ποδοσφαιριστή θα ξεπεραστεί. Η κίνηση για τον Ντραγκουτίνοβιτς, έχει άμεση σχέση με τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα των ερυθρολεύκων καθώς η περίπτωση αυτή συνδιάζει και την ποιότητα του ποδοσφαιριστή αλλά αποτελεί και μια προσιτή μεταγραφή για τα οικονομικά δεδομένα του Ολυμπιακού που θέλει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των Λέτο και Ντάρμπισιρ. Για τον δε αργεντίνο μέσο, οι ερυθρόλευκοι δεν προτίθενται να δαπανήσουν ποσό άνω των 3εκάτ. ευρώ και σε περίπτωση που η Λίβερπουλ απορρίψει, θα εξεταστούν και άλλες περιπτώσεις όπως αυτή του Νενέ και του Ροτέν. Σαφώς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προτιμούν τον εξελίξημο Σεμπαστιάν Λέτο, όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να ξοδέψουν μια περιουσία. Όσον αφορά τον Ματ Ντάρμπισιρ, η Μπλάκμπερν φαίνεται αμετακίνητη στις απαιτήσεις της και θεωρεί πως θα υπάρχουν και άλλες προσφορές από Αγγλικούς συλλόγους. Λόγο έχει πλέον ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της Μπλάκμπερ, όμως στον Ολυμπιακό και σε αυτή την περίπτωση εξετάζονται διάφορες εναλλακτικές περίπτωσεις όπως του Λούτσιο Φιλομένο αλλά και ακριβότερες όπως αυτές των Εντού και Σεβαντόν.
Όσον αφορά την περίπτωση του Μπομπό, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάλληξη παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα μερίδας του Τουρκικού τύπου. Τα πάντα θα κριθούν μεταξύ του ραντεβού των δυο ομάδων, όπου και αναμένεται να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια έχουν προκύψει.
Τέλος ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Σεββίλης φαίνεται να απασχολεί έντονα τους ερυθρόλευκους. Ο λόγος γίνεται για τον Έντσο Μαρέσκα καθώς θεωρείται μια πάρα πολύ εξαιρετική και συνάμα δύσκολη περίπτωση. Ωστόσο η περίπτωση απόκτησης ενός αμυντικού μέσου δεν είναι θέμα άμεσης προτεραιότητας για τον Ολυμπιακό καθώς επιτακτική ανάγκη είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός και ένας επιθετικός. Άλλωστε θα πρέπει να ξεκαθαριστεί οριστικά τι μέλλει γένεσθε με τον Λεντέσμα ο οποίος δύσκολα θα επιστρέψει στους ερυθρόλευκους. Ακόμα εξετάζεται η περίπτωση απόκτησης του Αντρέ Σάντος για την θέση του αριστερού μπακ Αντρέ Σάντος, θέμα που το Αθλητικό Παρασκήνιο είχε αποκαλύψει στις 27 Μαϊου. Η Κορίνθιανς έχει προτείνει στον Ολυμπιακό, την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Λεονάρντο προσφέρωντας ως αντάλλαγμα τα δικαιώματα της για τον Αντρέ Κλαρίντο Ντος Σάντος ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο περσινό πρωτάθλημα. Ωστόσο και αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ