Χτύπημα σε διπλό ταμπλό!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.6.09

Ο Κιμ Κάλστρομ αποτελεί διακαή πόθο του Τιμούρ Κετπσάγια καθώς θεωρεί πως ο διεθνής Σουηδούς μπορεί να αποτελέσει μια ποιοτική προσθήκη για το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Εντείνονται οι προσπάθειες των ερυθρολεύκων για την απόκτηση του Μάρκ Γκονζάλες από την Μπέτις αλλά και του Κιμ Κάλστρομ από την Λυόν. Αμφώτερες οι περιπτώσεις αποτελούν μεταγραφικούς στόχους σε προτεραιότητα και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν καθοριστικές εξελίξεις τουλάχιστον σε μια από αυτές.
Σε ότι αφορά τον 25χρόνο αριστερό χαφ της Μπέτις, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και διαπραγματεύεται με την Ισπανική ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαφορά αγγίζει τα 2εκάτ ευρώ αλλά οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα και θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί η απόσταση στο οικονομικό. Σε περίπτωση που η υπόθεση Γκονζάλες δεν έχει θετική κατάλληξη οι ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Για τον Αράνγκο που γράφθηκε ο Ολυμπιακός διεύψεσε το ενδιαφέρον του όμως όσο ο παίκτης δεν κλείνει στην Γκλάντμπαχ, πάντα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Κιμ Κάλστρομ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν μπει αποφασιστικά για να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον διεθνή Σουηδό μέσο. Η πρώτη κρούση που έκαναν στην Λυών αφορούσε πρόταση 4εκάτ. ευρώ η οποία απορρίφθηκε από την Γαλλική ομάδα που θέλει 8εκάτ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθιμένοι να κάνουν την υπέρβαση και να καταθέσουν μια πρόταση που θα πλησιάζει τα χρήματα που ζητάει η Λυών καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια θεωρεί πως ο 26χρόνος μέσος αποτελεί ένα αρκετά ποιοτικό ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στα πλάνα της ομάδας και σίγουρα οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο το ενδιαφέρων.
Σε ότι αφορά τον επιθετικό, η απόκτηση ενός σέντερ φορ δεν αποτελεί την δεδομένη στιγμή προτεραιότητα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για τον Αμερικανό Άντιντορ όμως αναζητείται κάτι καλύτερο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει προταθεί ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός Νίλμαρ, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί με συνιδιοκτησία όπως και ο Φρέντ ενώ πληροφορίες από το Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν πως ο διεθνής Άγγλος Μαίκλ Όουεν έχει προταθεί από γραφείο μάνατζερ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο 29χρόνος σούπερ σταρ έχει ζητήσει 4εκάτ. ευρώ το χρόνο ενώ η Ελληνική ομάδα του προσφέρει 3εκάτ. ευρώ. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Νιούκασλ εκπνέει αύριο και όπως δήλωσε ο ίδιος μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες και εικάζεται πως η φιλολογία που έχει αναπτυχθεί για τον διεθνή Άγγλο στραϊκερ είναι για λόγους σκοπιμότητας.
Το βέβαιο είναι πως η απόκτηση επιθετικού έχει τεθεί στο περιθώριο, στόχος των ερυθρολεύκων είναι να ενισχυθούν στην μεσαία γραμμή και στη συνέχεια αν προκύψει κάτι καλό για την επίθεση θα το εξετάσουν.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ